Slika nije pronađena

Gdje god se okrenemo, netko iz Kardashian-Jenner klana izletava. Bilo na TV-u, internetu, društvenim mrežama.... nemoguće ih je izbjeći ili ne znati za njih. Ali koliko ih god ne volimo, toliko ih i volimo jer su njihovi skandali i ludosti uvijek zanimljive.

Od trenutka kada se pojavio njihov reality show, Kardashiani su malo po malo krenuli osvajati svijet. Sada su na snimanju svoje posljednje sezone 'Keeping Up With the Kardashians' realityja, a od početka kada su bili samo skandalozna obitelj, danas su postali pravi poduzetnici. Imaju makeup brendove, liniju odjeće, igricu za mobitel, knjige, dodatne reality emisije i hrpu drugih poslovnih pothvata. Ova obitelj kao da nikada ne spava, uvijek se samo radi, radi, radi. To se vidi i na njihovim bankovnim računima. Po podacima koje je objavio Forbes, evo tko je u Kardashian-Jenner obitelji najsiromašniji, a tko je najbogatiji.

8.Rob Kardashian – 10 milijuna dolara

Titula najsiromašnijeg Kardashiana pripada muškom članu obitelji, Robu. Njega nemamo priliku često vidjeti niti čitati da je napravio nešto spektakularno. Pokrenuo je nekoliko biznisa, ali ništa nije odjeknulo niti ga proslavilo. Najveću zaradu ostvario je upravo kroz snimanje realityja KUWTK i svog vlastitog showa 'Rob & Chyna'.

7.Kendall Jenner – 45 milijuna dolara
Po stranici Celebrity Net Worth, Kendall Jenner sestra je koja trenutno ima najmanje novaca. Iako je bila najplaćeniji model 2017. i 2018. godine, to joj nije dovoljno da pretekne svoje ostale sestre. Za razliku od nekih njenih drugih sestara ona nema nikakve svoje proizvode ili tvrtku, već joj zarada dolazi isključivo od modelinga, snimanja realityja i suradnji s brendovima.

6.Kourtney Kardashian – 45 milijuna dolara

Jednako koliko i Kendall, otprilike ima i Kourtney. Najstarija Kardashian sestra svoje je bogatstvo sakupila sudjelovanjem u njihovom realityju, suradnjama s različitim brendovima, ali ima i svoj lifestyle brend Poosh.

5.Khloe Kardashian – 50 milijuna dolara

Nešto bogatija od prošle dvije je Khloe, ali ne radi se o prevelikoj razlici. Khloe je zaradila dobru svoju sudjelovanjem u realityju KUWTK, ali i njegovim spinoffovima. Osim što se samo pojavljivanja u njima, za neke je sezone bila i jedan od producenata. Khloe ima i svoju liniju traper odjeće 'Good American denim line'.

4.Caitlyn Jenner – 100 milijuna dolara

Ovo je možda jedno od većih iznenađenja s liste. Nismo očekivali da će Caitlyn biti ovoliko visoko na ljestvici bogatstva. Čak i prije nego je krenulo emitiranje Kardashiana, Caitlyn, tada Bruce Jenner, bio je uspješan sportaš čija je zarada bila itekako visoka. U njenom rastu su mu svakako pomogli reality showovi, ali i izdavanje memoara 'The Secrets of My Life'. Uz to, Caitlyn je čest gost u različitim emisijama i showovima, što sigurno doprinosi zaradi.

3.Kris Jenner – 190 milijuna dolara

Mama Jenner nije najbogatija u obitelji, ali je u onoj polovici koja je bogatija. Zna kako uspjeti i svoj talent u poslovanju koristi kako bi pomogla svojoj obitelji. Osim zarade od realityja u kojem je zvijezda, ali i jedan od producenata, Kris je također menadžer svim svojim kćerima i ubire zaradu i na taj način.

2.Kylie Jenner – 700 milijuna dolara

Druga na listi najbogatijih u svojoj obitelji je Kylie. Bila bi prva da je stvarno bila najmlađa milijarderka kako se pisalo i što se na kraju pokazalo da nije točno. Ali čak i bez toga, Kylie ide jako dobro. Iako je prodala veliki udio svoje kozmetičke linije Kylie Cosmetics, i dalje zarađuje od toga, ali i iz drugih načina, jednako kao i ostatak obitelji, samo malo više.

1.Kim Kardashian – 780 milijuna dolara

I prva na listi je Kim! Iako znamo da je jako bogata, očekivali smo da će ipak Kylie ili Kris biti te koje će biti na samom vrhu. Ali to bi se uskoro moglo i dogoditi kada Kim izgubi dio svega zbog rastave braka. Kim je svoju zaradu stekla na milijun različitih načina. Vlasnica je i kozmetičkog brenda, kao i odjeće SKIMS, igrice na mobitelu, izdala je knjigu selfija, ima hrpu vrlo vrijednog nakita i milijun drugih stvari. Sve joj je to pomoglo da dođe na tron kao najbogatija Kardashian-Jenner.

Pogledajte još:

Sve što naprave postane hit: Kardashian sestre bikinije nose naopačke – je li to novi ljetni trend?

Što naručuju sestre Kardashian-Jenner kada jedu u McDonald'su? Ovo su njihove narudžbe

Kylie više nije kraljica Instagrama – zarađivala je najviše po objavi, ali sada ju je pretekao netko neočekivan

Najbogatiji Kardashiani kardashian jenner bogatstvo

Još vijesti