Galerija Luke Lintz - 3 Luke Lintz - 1 Luke Lintz - 2 +1 Luke Lintz - 4

Luke i njegova dva brata su osnovali vlastitu tvrtku već sa 16 godina, a danas tvrde da ovaj njihov biznis vrijedi itekako punu. Luke je popularan i na društvenim mrežama, a u posljednje se vrijeme priča o jednoj njegovoj izjavi.

Sam je stvorio svoj uspje i nije postao bogat zahvaljujući svojim roditeljima. Luke Lintz ti može biti motivacija. Ovaj dečko ima svega 23 godine, a njegova je tvrtka, koju je sa samo 16 godina, osnovao sa svojom braćom, danas ludo uspješna i pretvorila ga je u milijunaša. Sada je odlučio progovoriti o svom uspjehu i poslao poruku svojoj generaciji, piše Daily Mail. Po njemu, svaka mlada osoba može postati milijunaš ako to želi, ali kako kaže, jedna loša osobina mnogima stoji na putu i dok je se ne riješe, nema ni ovako velikog uspjeha. Ta je osobina lijenost. „Napao“ je svoju generaciju govoreći da samo po cijele dane bezumno skrolaju po mobitelima i da su lijeni pokrenuti se.

 

 

Uvijek imaju spremne izgovore zašto sada nije pravo vrijeme za pokrenuti se. Po njemu, bitno je da se okružimo ljudima koji nas motiviraju i koji će nas tjerati da se pokrenemo, a ne da se još više ulijenimo. Nikakvi izgovori po njemu ne dolaze u obzir. Treba raditi i raditi i raditi, ali tko želi, može i uspjeti. Kaže da je njegova generacija poznata po tome da će tražiti brze načine kako zaraditi ili prećice do bogatstva, ali da to tako ne funkcionira. Treba uložiti vrijeme i raditi, a manje se žaliti.

 

 

Luke na svojim Instagram objavama često daje savjete kako se pokrenuti i kako postići uspjeh. Sam je priznao da jako voli trošiti novac i da ga to samo dodatno motivira da zaradi još više novaca. Obožava trošiti novce na putovanja, a nada se da će i do 40. godine uspjeti postati milijarder.

Luke Lintz mladi milijunaš bogatstvo kako postati bogat generacija z mladi mana Loša navika spriječava da budeš bogata

Još vijesti