Slika nije pronađena

Fotke koje možemo vidjeti na ovom Instagram profilu ne dolaze tu samo tako. Stranica je postala toliko popularna među mladim bogatašima da vlasnik stranice može dobro naplatiti svaku objavu, a ovim mladima to nije ni najmanji problem izdvojiti iz budžeta.

Profil 'Rich Kids of the Internet' pokrenut je još 2012. godine pod imenom tada 'Rich Kids of Instagram', po kojem je i postao poznat, a funkcionira na način da se na njemu objavljuju fotke djece bogataša koji se vole hvaliti svojim luksuznim životima i bogatstvom u kojem žive. Od tada su nastale različite varijacije na temu ove stranice poput 'Rich Kids of London', 'Rich Kids of Dubai', 'Rich Kids of Balkan'.... Ali ova o kojoj sada pričamo je prva koja je nastala i koja je pokrenula trend pokazivanja svog bogatstva.

Pokrenuo ju je tada 19-godišnji James Ison kada je objavio fotku 15-godišnjeg Zacharyja Della, sina informatičkog milijardera Michaela Della, koji se sliko u tatinom privatnom avionu dok je putovao na neku egzotičnu lokaciju. I tako je sve krenulo. Neki ovaj profil hejtaju, drugi ga obožavaju gledati jer im daje uvid u život kakav većina nikada neće iskusiti. Do sada je profil sakupio oko 377k pratitelja, a objava fotke na njemu nije besplatna.

James Ison je tada kada je pokrenuo profil bio opčinjen svijetom bogatih, a živio je u totalno drugoj suprotnosti – odrastao je uz samohranu majku i bili su toliko siromašni da su dijelili krevet. Ta prva fotka koju je objavio otvorila mu je neki novi svijet, a iako je na profilu više nema jer se tata Dell naljutio na djecu jer objavljuju toliko privatne stvari na društvenim mrežama, danas je objava fotke na ovoj stranici statusni simbol.

Kako bi nečija fotka završila na ovoj stranici mora platiti 2000 dolara (oko 12 000 kn)! Naravno, ovoj bogatoj djeci to nije ni najmanji problem.

Foto: Instagram/ Instagram printscreen

M.T.

Pogledajte još:

Obožavaju dobivati poklone, vole bogatstvo i skupe stvari: Ovo su najveći materijalisti u horoskopu

Navike koje imaju bogati, a koje možeš i ti usvojiti! Počni raditi ovih 9 stvari i postani jedna od njih

Forbes je objavio listu najbogatijih celebova – prvi na listi je zaradio 185 milijuna dolara!

luksuz cijena objave objava Rich Kids of Instagram instagram bogatstvo profil RKOI

Još vijesti