Slika nije pronađena
Osim što postoji Instagram profil pod nazivom 'Rich Kids of Instagram' (Bogati klinci Instagrama), postoji još jedan sličan – 'Rich Kids of Dubai' (Bogati klinci Dubaija), možda čak još brutalniji.

Oni ne moraju učiti, polagati tešku državnu maturu ni raditi – njihovi dani prolaze u izležavanju uz bazen, vožnji u skupocjenim autima kakve mi nismo u životu ni vidjeli i, naravno, helikopterima i avionima.Oni šeću i voze tigrove i druge divlje životinje, idu u shopping sa svojim nosačima vrećica, čak i gaze po novcima..

Svoje zube ukrašavaju dijamantima i zlatom, za rođendane dobivaju Lamborghini...Čini nam se da oni troše daleko više novaca na luksuz i uživanje od europskih mladih bogataša, čak više i od holivudske ekipe.
BBC je u svom prilogu iznio podatak da više od tusuću stanovnika Dubaija vrijedi više od 30 milijuna američkih dolara.
Ovo je jedan od najpopularnijih profila na Instagramu, ali nije sve što je objavljeno i istinito – npr. Moe Money samo 'prodaje' san o bogatstvu, iako ne posjeduje svoj auto. Money Kicks, petnaestogodišnjak i vlasnik vlastite modne linije, s druge strane, pravi je primjerak zlatne mladeži – njega čak i slavni posjećuju tijekom boravka u Dubaiju.


A sad se vratimo zajedno u našu stvarnost – moramo uštedjeti još nešto novaca da dospijemo do Jadrana, jelda?

Foto: Instagram

M.Z.
Pročitajte još:

Bogati klinci Instagrama – ti štediš za more, a ovako se zabavljaju oni s brdom para

Je li moguće? Ovako žive ruski bogati tinejdžeri

Najbogatiji tinejdžeri u Hollywoodu

luksuz bogatstvo Rich Kids of Dubai Instagram priča bogati klinci dubaija