Slika nije pronađena
Započelo je produljenje postojećih ili izrada novih Pretplatnih karata za javni gradski prijevoz, učenicima osnovnih i srednjih škola, kao i studentima, za novu školsku i akademsku godinu 2019./2020.

Naime, ZET se modernizirao pa će za učenike od 2. rujna, a za studente od 20. kolovoza, bit omogućeno i znatno jednostavnije produljenje postojećih Pretplatnih karata za javni gradski prijevoz, koje će se moći obaviti na svim prodajnim mjestima ZET-a, kao i kioscima ugovornih partnera (Tisak i iNovine), piše MojFaks.com.

via GIPHY


Status prošlogodišnje učeničke Pretplatne karte valjan je do 30. rujna, dok je studentski status valjan do 31. listopada. Daljnje produljenje profila za sve korisničke skupine je preduvjet za kupnju mjesečnih ili godišnjih kupona. Učenici koji već imaju ZET karticu ne trebaju izrađivati novu, no trebaju produljiti učenički status i to na bilo kojem prodajnom mjestu ZET-a, uz ovjereni obrazac Zahtjeva, a studenti mogu već sada temeljem elektroničke baze (ISAK) produljiti svoj studentski status, stoji na ZET-ovoj stranici.

via GIPHY


Produljenje statusa se ne naplaćuje niti je potrebna nova fotografija. Produljenje profila na Pretplatnim kartama, zahvaljujući informatičkoj povezanosti s elektroničkom bazom podataka učenika osnovnih i srednjih škola, bit će omogućeno polaznicima onih obrazovnih institucija koji se nalaze u sustavima, odnosno pravovremeno ažuriraju podatke za nadolazeću školsku ili akademsku godinu i to bez prethodnog ovjeravanja Zahtjeva ZET-a u tajništvima obrazovnih institucija.


Foto: Giphy/ Teen385

M.S.K./ Izvor

Pogledajte još:

Ljudi odjednom masovno brišu Snapchat s mobitela – zasmetalo ih je nešto skroz bizarno

Zanimanja poput učitelja ili astronauta više nisu privlačna – evo što mladi žele postati kada odrastu

Način na koji držiš mobitel dok tipkaš može otkriti puno o tvojoj osobnosti - saznaj što kaže o tebi

prijevoz Učenici ZET produljenje studenti pretplatne karte

Još vijesti