Šalabahter

Uvijek smo u potrazi za novim načinima kako uspjeti imati šalabahter, a da nas profesori ne skuže. Dobro je znati da ako nisi stigla sve naučiti ili nešto ne možeš zapamtiti – da imaš tu informaciju kraj sebe.

Ne smije se varati na testovima i možeš biti u problemima ako te profa uhvati. Nadamo se da je to svima jasno. Iako je to pravilo i nešto što bi svi trebali poštivati, realnost je malo drugačija. Nema tko nema šalabahter!

Fizika Učenici pokazuju trik s TikToka profesorima fizike – i dobivaju zbog toga dobre ocjene

Neki ga naprave jer ništa ne znaju, drugi jer neku informaciju ne mogu nikako zapamtiti, a treći samo kako bi imali osiguranje ako se slučajno nečega neće moći sjetiti. Iz kojeg god razloga da imaš šalabahter, ne smiješ biti uhvaćena. Zato učenici uvijek dolaze na neke prilično lude ideje kako ga sakriti, a ova koju smo sada vidjeli je vjerojatno najbolja od svih do sada. Ovaj si je učenik napravio šalabahter i prebacio ga na mobitel, ali ono kako ga je sakrio je razlog zbog kojeg je ovaj trik tako dobar.

 

@macheansiia si scherza #perte#scuola#lifehack#schoolhack#compito#compitoinclasse#school#idea#neiperte#fy#fyp#fypg ♬ original sound - emily june

 

Stavio ga je u pernicu da mu bude pri ruci, ali ako profa i prođe pokraj njegovog stola, vjerojatno neće ništa posumnjati, jer iz daljine, ako baci pogled, izgleda kao da u pernici nema ništa i da su tu samo olovke. Zapravo je to mobitel i fotka na mobitelu!

 

@ssuadaa7 Trucchetto numero 2 🫶🏻📚 #perte #truccoscuola #trucchiperlascuola #schooltrick #magariciavessipensatoio ♬ suono originale - VideoSerie.tv

 

Trebaš prije poslikati sadržaj pernice i kako izgleda inače kada nema u njoj mobitela, a onda tu fotku staviti na pozadinu na mobu, maknuti sve ikone i sve ostale dodatke na ekranu koji bi te mogli odati. Izgledat će kao da nemaš ništa sumnjivo, a kada profa prođe, samo otvoriš šalabahter – i to je to. Ljudi su u komentarima oduševljeni trikom ovog učenika i nazivaju ga pravim genijalcem.

Spavanje na nastavi Profesor prankao učenika koji je zaspao na satu – nakon ovoga više neće spavati na nastavi

šalabahter trik prepisivanje genijalno ideja s mobitela Učenici studenti srednja škola Fakultet

Još vijesti