Slika nije pronađena

Bilo da si u školi ili na faksu, grupni radovi su nešto što se nekada ne može zaobići. Super je kada ste samo ti i frendica, ali kada učitelji slože grupe od više ljudi...

Onda nastane kaos. Što je više ljudi u grupi, to je veći kaos. Svatko odrađuje zadatke na neki svoj način, a neki ih uopće ni ne odrađuju već se samo pokušavaju izvući, a kada profa složi grupe koje bi trebala nešto odraditi, onda svačije osobine dođu još više do izražaja. Netko će uvijek biti ona osoba koja će sve samo zabavljati, a ništa korisno ne napraviti, dok će netko drugi biti vođa i najvećim dijelom odraditi zadatak. Kristijan s Hej! kanala okupio je svoje prijatelje i na urnebesan su način prikazali svakog od tipova studenata/učenika u grupama. U kojem se ti najviše vidiš?

Dok gledaš video i smiješ se prikazima studenata/učenika u grupama, usput se i pretplati na Hej! kanal i stisni zvonce da ti stigne obavijest svaki put kada objave novi video. Novi sadržaji su tu ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom u 12 sati! Što još spremaju za ovaj tjedan? Pretplati se i saznaj među prvima.

Foto: YouTube

M.T.

Pogledajte još:

Prank: Pozitivan korona test? Pogledaj rekaciju frendice kada joj je rekao [VIDEO]

Billie Eilish na hrvatski način: Snimili su pjesmu i spot u stilu popularne pjevačice – TOP ili FLOP?

[VIDEO] Kako se spremiti za faks u 10 minuta? Od kose i šminke do svih drugih sitnica!

Učenici grupni zadaci LOL Hej video youtube studenti zabava YouTube kanal hej! youtube kristijan jalšić

Još vijesti