Trik s maskarom

Razlika između lijeve i desne trepavice se itekako vidi! Trebalo joj je samo par sekundi vremena više kako bi dobila efekt dugih trepavice. I ne, nije koristila umjetne i na oba je oka ista maskara. Evo u čemu je stvar.

Ako nisi sretnica koja prirodno ima dugačke i guste trepavice, već si do sada sigurno isprobala različite trikove kako to promijeniti. Jedna i najpopularnija stvar koja se koristi i koja pomaže je uvijač za trepavice. Ali on i dalje ne napravi toliko veliku razliku kao trik kojeg je otkrila ova vizažistica. Ima iskustva u šminkanju, a ima i u rukavu jedan trik koji je sada otkrila svima.

Sirenske oči 'Sirenske oči' su nova metoda šminkanja: Uz njih ćeš imati zavodljiv pogled

Kako da ti trepavice izgledaju najdulje moguće? Bitno je što ćeš staviti na njih prije nego staviš maskaru. Ona je koristila istu na oba oka, ali razlika je samo u tome što je napravila prije stavljanja maskare. Na jednom oku nije radila ništa posebno i samo ju je stavila kao i inače, a na drugom je dodala korektor i puder u prahu pa tek onda maskaru.

 

@andreeapletea Mascara hack or normal mascara?👀 #mascarahacks #makeuphacks ♬ sonido original - djdarzu

 

Rezultat je itekako različit. Na oku gdje je koristila korektor i puder, izgleda kao da je stavila umjetnu trepavicu. A trebalo joj je možda 10ak sekundi ekstra vremena, dakle, ništa. Puno brže nego da je stavljala umjetne trepavice. Ovako joj trepavice izgledaju fenomenalno. ALI. Uvijek postoji taj 'ali' pa tako i ovdje. Ono što su ljudi istaknuli u komentarima i što moraš znati je da ćeš si ovako brže isušit maskaru. Jer kada ćeš ju stavljati, korektor i puder će završiti na četkici koju stavljaš u tubu od maskare, a veće naslage će ju brže osušiti i neće biti za korištenje. No, trik definitivno radi čuda! Ako si spremna žrtvovati maskaru, isprobaj.

Manikura Najpopularniji oblik manikure ove godine: Ne nose se više dugi i četvrtasti nokti

maskara duge trepavice trik korektor šminka makeup hack

Još vijesti