Galerija Selena Gomez - 2 Selena Gomez - 5 Selena Gomez - 4 +2 Selena Gomez - 3

Selena Gomez otkrila je zanimljivi trik pomoću kojeg stavlja maskaru na trepavice koje su na donjem kapku. Moramo priznati kako joj je ovaj trik zaista fora jer pravilno nanese maskaru na svaku trepavicu!

Selena Gomez u jednom od svojih videa pokazuje kako se ona sama šminka za neki jednostavniji look. U tom videu je također pokazala i trik kojim nanosi maskaru na trepavice na donjem kapku. Uzela je pincetu na koju je, uz pomoć četkice, stavila maskaru, ali pritom pazeći kako ne bi na pincetu nanijela i grudice maskare.

 

@selenagomez @rarebeauty ♬ Crazy - Patsy Cline

 

Zatim je laganim potezima pincetom prolazila svaku trepavicu na donjem kapku i na taj način je na njih nanijela maskaru. Tako je uspjela izvući svaku trepavicu bez da su se one međusobno slijepile. Tim trikom je oduševila brojne pratitelje u komentarima: 'Trik s pincetom me natjerao da odmah otrčim do svojeg stola sa šminkom' – pisali su. Ovaj način možda nije tako brz kao obično nanošenje direktno s četkicom maskare, ali je zaista koristan jer neće slijepiti trepavice i zaprljati kožu prilikom nanošenja.

Selena Gomez maskara trik trepavice donji kapak slijepljene trepavice

Još vijesti