Vaseline na trepavicama

Već neko vrijeme vlada Vaseline ludnica. Ovaj proizvod cure koriste u 1000 različitih svrha, a upravo su mu našle još jednu. Zbog toga što je tako jeftin, svima je posebno drag, a i uvijek odradi svaki posao baš kako treba.

Umjesto skupih krema za područje oko očiju – Vaseline, umjesto micelarne za skinuti šminku oko oči – Vaseline, ako je neki proizvod totalno dobio ljude u posljednje vrijeme, onda je to ovaj. Cure ga sve više koriste za…pa sve! Sada su mu našle još jednu novu funkciju. I svi koji isprobaju, ostanu zadivljeni. Stavljaju Vaseline i na trepavice kada se šminkaju.

 

 

Da, koristi se nakon šminkanja da lakše skineš šminku na očima, pogotovo ako te od micelarne peku oči, ali ovo je skroz druga stvar. Stave Vaseline na trepavice, a zatim ih uviju uvijačem.

 

@brighattas #lashhack ♬ good 4 u - Olivia Rodrigo

 

I to im podigne trepavice! Jednostavno stave s prstom malo kreme na trepavice i uviju ih kao i inače. Rezultat bude kao da si išla na 'lash lift'. S obzirom da je u posljednje vrijeme sve više trend nositi manje šminke i izgledati što prirodnije, ovo je idealan trik. Jer kada ovo napraviš, maskara ti neće niti trebati.

 

@beauty.with.cait #stitch with @wearsbri vaseline to curl eyelashes??? does it pass the all day wear test?? #beautyhacks #makeuphacks #eyelash #vaseline ♬ good 4 u - Olivia Rodrigo

 

Cure kažu da će ti na ovaj način i trepavice ostati uvijene duže nego kada na njih staviš maskaru. Čak po nekoliko sati. Zbog toga što trepavice uvije, one izgledaju dulje i tamnije, kao da imaš maskaru, iako ju nemaš. Plus je i što Vaseline nije štetan za oči pa se ne moraš bojati da će ti naškoditi.

Maskara Maskare imaju različite četkice i svaka ima svoju funkciju: Evo s kojom ćeš dobiti dužinu, a s kojom uviti

Maskara za duže trepavice Zbog ove maskare nećeš ni pomisliti na umjetne trepavice – jeftina je, a napravi čudo

trepavice Prirodan izgled prirodna šminka umjesto maskare vaseline trend dulje trepavice uvijene trepavice šminkanje

Još vijesti