Anja Blagojević

Pogledali smo vremensku prognozu za sljedeći tjedan, prekopali Instagram profile i donosimo ti 5 odjevnih kombinacija koje možeš i ti rekreirati sljedeći tjedan kada nećeš znati što odjenuti.

Ako i ti uvijek nosiš iste odjevne kombinacije, tu smo da ti pomognemo inspirirati te i za neke drugačije outfite, ali koji su svi itekako nositi kroz svačiju svakodnevicu. Zato smo pokrenuli novi serijal „Od ponedjeljka do petka“ s kojim te inspiriramo za svakodnevne outfite koje baš svatko od nas može profurati kroz radni dio tjedna. Čak i da nemaš u svom ormaru identične komade kao što su naši prijedlozi, uvijek ih možeš zamijeniti sa sličnima koje imaš. Izvedivo je! Sljedeći nam je tjedan jesen opet na pauzi, a vrijeme će izgledati kao da je kasno ljeto. Bit će prilično toplo, a ovo su odjevne kombinacije koje ti preporučamo!

Ponedjeljak: Minica i vesta bez rukava

 

 

Ovaj tjedan je tjedan suknji! Moramo ih iznositi u jesenskim varijantama sada dok je još barem malo toplije. Tako i ponedjeljak krećemo s jednim takvim outfitom. Da bi kombinacija izgledala više jesensko, kao i Mia, dodaj vestu bez rukava preko kratkih rukava – neće ti biti vruće. Na noge možeš ili tenisice ili mokasinke.

Jesenski outfit Kakvu obuću nositi ove jeseni, a da nije na petu? Izdvajamo ti 6 opcija koje su ravne i u trendu

Utorak: Kargo hlače i oversized majica

 

 

Utorak je dan za jednostavnost. Ne moramo uvijek izgledati ulickano od glave do pete. Zato ovaj utorak nosimo kargo hlače i oversized majicu kratkih rukava. Svi ove komade imamo u ormaru. Da sve začiniš, dodaj nakit.

Srijeda: Mokasinke i kratka crna minica uz laganu košulju

 

 

Dorica nas je oduševila ovim svojim outfitom. Izgleda tako moderno i tako idealno za prijelaz s ljeta na jesen. Umjesto topića, možeš staviti običnu bijelu majicu kratkih rukava jer ipak nije baš toliko toplo. Ostatak outfita kopiramo jer izgleda predobro.

Četvrtak: Trapez traperice + obična majica i košulja

 

 

Traperice s prorezom na nogavicama su jedan jesenski hit, a ako ih nemaš u ormaru, mogu ti poslužiti i obične trapezice. Dodaj bijelu majicu i košulju koju si nosila i dan prije i spremna si za polazak. Da bi izgledala malo sređenije, možeš košulju kao i Anđela ugurati u hlače.

Jesenski outfit Ponuda jesenskih jakni u dućanima: Izdvajamo ti 15 modela koji su nam zapeli za oko

Petak: Preppy look s Uggsicama

 

 

Anjin outfit iz Amsterdama je jedan s kojim ćemo zatvoriti ovaj tjedan. Košulja i majica na gumbiće u kombinaciji sa suknjom – ili kratkim kožnim hlačama, odlična ideja. Još na sve dodaj Uggsice da bi kombinacija bila u pravom jesenskom štihu.

Moda outfit odjevna kombinacija što odjenuti ideje za outfite za svaki dan modna inspiracija prijedlozi što nositi od ponedjeljka do petka jesenski outfiti

Još vijesti