Slađana Ostić

Što nositi? Imamo ormar pun odjeće i svejedno najčešće nosimo isti par hlača i istu majicu. Ne više! Svaki ti tjedan donosimo 5 novih ideja za odjevne kombinacije od ponedjeljka do petka.

Jesen je mnogima omiljeno modno godišnje doba. U jesen ima toliko opcija, puno više nego na ljeto ili zimu. Još uvijek nije prehladno i možemo pokazati outfit bez da smo od glave do pete zamotani u tople slojeve odjeće. Pa što nositi sljedećih 5 jesenskih dana, a da nisu standardna majica i trapke koje uvijek nosiš? Imamo inspiraciju koju ćeš i ti moći prilagoditi svom ormaru i odjeći koju već imaš. Nema potrebe kupovati nove krpice, samo trebaš pronaći nove načine kako nositi one koje već imaš u ormaru. Svi ovi outfiti imaju komade koji se zasigurno u sličnoj verziji nalaze i u tvom ormaru.

Ponedjeljak: Oversized majica i visoke čizme

 

 

Svi pričaju o odjevnoj kombinaciji koju je nosila Taylor Swift, a ovaj ju ponedjeljak i ti možeš rekreirati na svoj način. Preporučujemo da ispod oversized majice staviš kratke hlačice – kožne ili obične. Tvoje visoke čizme možda neće biti identične kao njene, ali poslužit će bilo kakve. Finalni će rezultat ispasti jednako dobar.

Jesenski outfit Kakvu obuću nositi ove jeseni, a da nije na petu? Izdvajamo ti 6 opcija koje su ravne i u trendu

Utorak: Traperice i „old money vibe“ vestica

 

 

Traperice ravnog kroja izgledaju odlično na gležnjače. Čak i da su ti traperice kraće rezane, gležnjače će pokriti i taj dio. Na sve dodaj ili vesticu na kopčanje u „old money“ stilu ili običnu majicu i kratki sako.

Srijeda: Skinny trapke i čizme do koljena

 

 

Skinny traperice nisu u modi, ali svi ih imamo u ormaru, a ovo je jedan od načina kako ih nositi i ove godine, bez da izgledaš staromodno. Kombiniraj ih s visokim čizmama. Svejedno jesu li tvoje trapke plave ili crne, izgledat će dobro i jedno i drugo. Vestica ili jaknica koju si nosila dan ranije može se iskoristiti i za ovaj look. Izgledat će posebno dobro ako su ti vestica/jaknica i čizme iste boje.

Četvrtak: Kožne hlače

 

 

Kakve god da imaš kožne hlače u ormaru – sada je vrijeme da ih izvučeš i nosiš s oversized džemperom. Uske, široke, trapez – sve prolazi. Na njih obuj omiljene tenisice i izgledat ćeš dobro i osjećati se udobno. Neće ti čak niti trebati jakna.

Inuikii čizme Inuikii čizme nisu jeftine, a svi ih vole – zato smo pronašli njihove dupliće po puno nižim cijenama

Petak: Kargo hlače za opušteni petak

 

 

Ako imaš Uggsice – iskoristi njih za ovaj look, a ako nemaš, uzmi kožne tenisice. Kargo hlače, slatka vestica na kopčanje i obična majica ispod su jedna obična kombinacija koja može izgledati super. Što ti je vestica slađa, to će i outfit biti posebniji. Hoće li biti neka uža, šira, oversized, na tebi je da odabereš. Tu ne možeš fulati s bojom niti krojem. Da sve bude zanimljivije, dodaj nakit.

Moda outfit odjevne kombinacije što obući? ideje za outfite inspiracija za outfite za svaki dan za jesen jesenski outfiti od ponedjeljka do petka

Još vijesti