Jesenski outfit

I ovog tjedna tražimo ideje za odjevne kombinacije za nadolazeći radni tjedan. Bilo da ideš u školu, na faks, na posao ili bilo gdje drugdje, ovo su stvari koje možeš nositi. Sigurno imaš komade u ormaru s kojima možeš rekreirati ovih 5.

Oblačimo se zajedno i ovaj tjedan! Ako si i ti netko kome je teško smisliti što obući pa uvijek završiš u istoj odjevnoj kombinaciji, onda će ti ovaj naš serijal pomoći. Kako god da izgledaju tvoji dani i što god da radila tijekom radnog tjedna, ukoliko negdje ideš, sigurno ti trebaju odjevne kombinacije koje su funkcionalne, koje nisu komplicirane i koje su nosive. I naravno, koje su dovoljno tople za ovo trenutno vrijeme. Donosimo ti 5 odjevnih kombinacija koje možeš i ti nositi od ponedjeljka do petka i koje možeš lako prilagoditi svom ormaru i odjeći koju već imaš.

Ponedjeljak: Minica i topla majica

 

 

Ponedjeljak će biti najtopliji dan ovaj tjedan i treba ga iskoristiti. Ukoliko voliš nositi suknjice i kada zahladi, neka bude u rotaciji i ovaj tjedan i to u kombinaciji s nekom većom, toplom, mucastom majicom. Ukoliko nemaš Uggsice, ti ovu kombinaciju nosi na obične tenisice ili još bolje – glomazne gležnjače.

Jesenski outfit Jesenski komadi odjeće koji nikada neće izaći iz mode: Ovih 6 stvari možeš nositi baš svake jeseni

Utorak: Široke traperice i kožna jakna

 

 

Možda nemoj baš kao Marija uzeti crop majicu već neku normalne dužine jer se ne želiš baš jako smrznuti. No, široke hlače i kožna jakna/sako/baloner su dobra kombinacija. I moderna jer kožni su komadi trenutno veliki hit. Posebno će ovo izgledati dobro ako imaš kožni baloner ili sako.

Srijeda: Vesta bez rukava i široke „poslovne“ hlače

 

 

Vestu bez rukava stavi preko dugih rukava u istoj boji i na to dodaj široke poslovne hlače. Možeš imati druge boje, drugačije modele, ali ako slijediš ovo pravilo, završit ćeš s fora outfitom.

Tijekom jeseni i zime nosimo kožu: 16 kožnih komada u kojima ćeš se osjećati moćno Jesenski outfit Kožna jakna Kožne tajice +13 Kožne hlače

Četvrtak: Cijela u jednoj boji

 

 

Uzmi različite nijanse iste boje. Hoće li to u tvom slučaju biti ružičasta, plava, bijela ili smeđa – ti biraš. S ovim nikako ne možeš pogriješiti!

Petak: Omiljeni pulover i trenirka ili samterice

 

 

Udobnost na prvom mjestu, ipak je kraj tjedna i već je svima svega dosta. Trenirka ili samterice u kombinaciji sa širom toplom majicom – i izgleda dobro, toplo i osjećat ćeš se opušteno i udobno.

Moda jesenska moda jesenski outfiti odjevne kombinacije za jesen moderni outfiti za svaki dan prijedlozi što nositi od ponedjeljka do petka modna inspiracija

Još vijesti