Zimski outfit

Nekada je dovoljno samo promijeniti način na koji stiliziraš odjevne kombinacije i odmah ćeš izgledati drugačije – druge cipele ili druga jakna mogu preokrenuti cijeli vibe outfita.

Imamo nove prijedloge outfita za tebe! Ukoliko i ti svaki tjedan imaš problem da ne znaš što bi obukla, onda si na pravom mjestu. Donosimo ti svaki tjedan, pa tako i ovaj, prijedloge pet odjevnih kombinacija koje možeš nositi u radnom dijelu tjedna. Rekreirati ih možeš s odjećom koju imaš u svom ormaru jer nije bitno da izgledaš identično, već da se inspiriraš i dobiješ ideje za izvući iz ormara one komade koje inače ne nosiš dovoljno. Jako je bitno dodati i modne dodatke kako bi outfit bio potpun. Evo što nosimo sljedećih pet dana.

Ponedjeljak: Crveni detalj

 

 

Crveni detalji su trend koji možeš nositi na milijun načina. Hoće li to biti kapa, torba, šal ili nešto deseto, sasvim je svejedno. Ovaj ponedjeljak dodaj nešto crveno u svoj outfit. Pronađi svoj crveni komad ili dodatak i složi kombinaciju oko njega,

Utorak: Svjetlo plave traperice i girly detalji

 

 

Umjesto da nosiš tamne boje, odi u drugu krajnost. Svijetlo plave traperice nisu nešto za čime mnogi posežu u zimi. Kombiniraj ih s nekom pastelnom ili bež pletenom majicom, a da budeš totalno girly dodaj i mašnicu u kosu.

Zimski outfit Odjevne kombinacije u kojima ćeš biti baš kul: 10 outfita koji će izgledati kao s Pinteresta

Srijeda: Suknja i oversized majica

 

 

Minica s naborima izgleda super u različitim kombinacijama, a da bi bila više casual, nosi ju s oversized majicom koju ćeš pustiti da pada preko nje.

Četvrtak: Barbie u snijegu

 

 

Što bi Barbie odjenula? Ovaj se četvrtak pitamo upravo to pitanje. Neka ti ono bude nit vodilja kod biranja odjevne kombinacije.

Petak: Mob wife outfit

 

 

Svi žele izgledati kao žene mafijaša. Iskoristi ovu estetiku kao ideju što nositi ovaj petak. Bunda je obavezna, kao i sunčane naočale. Outfit ti može biti neki životinjski uzorak, crna boja, a dodaj i upadljivi zlatni nakit i kožne rukavice.

Traperice kakve nosimo u novoj godini: 20 modela koje smo pronašli u popularnim dućanima Zimski outfit Traperice iz Zare Traperice iz Zare +16 Traperice iz Zare

Moda outfit odjevne kombinacije što nositi modna inspiracija za svaki dan od ponedjeljka do petka zimski outfiti

Još vijesti