Rep

Ispada da ti za određivanje najbolje visine repe može pomoći tvoje vlastito lice. Postoji jedno pravilo koje govori koja će ti biti najbolja visina repa. Jedan će ti po ovoj teoriji stajati najbolje.

Imamo dana kada napravimo rep i izgledamo si super i dana kada ga napravimo i mislimo si da više nikada nećemo raditi rep koliko nam loše stoji. Jednom kada saznaš za ovo pravilo, trebala bi imati samo dobra iskustva sa slaganjem repa. Navodno svakome od nas dobro stoji druga visina repa, a koja će biti tvoja, ovisi o tvom licu i tvojoj čeljusti. Nekome tako bolje stoji viši, a nekome niži rep. Koji stoji tebi, odredit ćeš ovako.

Dove Cameron Kako običan rep učiniti malo zanimljivijim: Malo drugačije frizure s repom koje je lako napraviti

Prstima prati svoju čeljust od brade prema iza, prema tjemenu i tako ćeš dobiti točku na kojoj je najbolje za tebe da napraviš rep. Obično će to biti ona točka gdje će ti se spojiti prsti kada kreneš pratiti čeljust s jedne i druge strane lica. Možda i ilustracija ispod malo pomogne shvatiti kako to odrediti na sebi!

Pravilo vezanja repa

Rep će na toj visini izgledati najbolje uz tvoje lice. To ne znači da ti druge visine repa neće dobro stajati, ali ovo je jedina s kojom možeš igrati na sigurno kada je u pitanju rep za svaki dan. Samo je bitno da ti je gumica koju koristiš dovoljno čvrsta da ti rep stvarno i ostane na toj visini na kojoj si ga stavila, a ne da klizne za par minuta nekoliko centimetara niže.

Frizure Frizure za lijene cure: 8 frizura koje ćeš lako složiti i neće ti uzeti puno vremena

Ukoliko imaš jako gustu i tešku kosu, napravi rep mrvicu više od ove točke jer će ti se zbog težine kose rep vjerojatno malo spustiti. Ako pak imaš kovrčavu kosu, onda se preporučuje da rep staviš odmah ispod ove točke. Kada ćeš sljedeći put biti u nedoumici koliko visoka ga zavezati, ovo je visina repa koju možeš isprobati.

Frizura Rep savršena visina repa kako odrediti pravilo izrada repa izgledati najbolje uz tvoje lice

Još vijesti