Galerija Dove Cameron Repić s kopčom za kosu Super visoki polu rep +7 Barbie rep

Nekada nam se ne da raditi neku posebnu frizuru, nekada nemamo vremena, a nekada nemamo ni ideja niti smo spretni u izradi kompliciranih frizura. Zato većinu vremena svežemo rep i to je to. E pa ne više!

Znamo da je rep najlakše napraviti i da je to najbrža frizura. No, postoji toliko načina kako ga uz samo neki mali detalj učiniti zanimljivijim da je šteta nositi običan, najobičniji, kakav bi napravila za tjelesni. Neka drugačija gumica ili koja pletenica nisu stvari koje će ti uzeti puno vremena pri izradi frizure, ali će ti pomoći da ti rep izgleda malo dotjeranije i malo drugačije, zanimljivije i u nekim slučajevima više trendi. Uvijek nam ponestaje inspiracije za jednostavne svakodnevne frizure, a vjerujemo da je i tebi tako nekad. Upravo ti zato sada donosimo 10 različitih ideja kako možeš nositi rep, a da ne uključuje samo stavljanje obične gumice na kosu. Nije teško i svaku od ovih frizura može vrlo lako napraviti baš svatko. Pogledaj ih sve u galeriji iznad.

Frizure s trakom za kosu Nose se trake za kosu – pogledaj 5 fora načina kako možeš nositi ovaj modni dodatak

Jednostavna frizura Frizure za svaki dan koje ti neće uništiti kosu: 8 ideja koje su jako jednostavne, a opet lijepe

Frizure Moda Kosa ideje za frizuru konjski rep da nije običan konjski rep na različite načine jednostavne frzure za svaki dan inspiracija za frizure

Još vijesti