Frizure

Umjesto da samo svežeš rep ili počešljaš kosu i to je to, sljedeći put napravi neku od ovih frizura. Super su jednostavne i brze, a nisu najobičnije. Izgledat ćeš kao da si uložila više vremena u spremanje nego što jesi.

Nekada frizura ili šminka mogu biti ona točka na i koja će odjevnu kombinaciju i cijeli stajling učiniti još mrvicu boljim. Običan rep je super frizura, kao i raspuštena i počešljana kosa, ali ako želiš malo preokrenuti stvari i početi si raditi neke i malo drugačije frizure, malo promijeniti svoj izgled, ali imaš jedan problem – NE DA TI SE, onda su ovo frizure za tebe. Neće ti uzeti ekstra puno vremena, a nećeš niti svaki dan nositi istu frizuru. Taman dok ih sve napraviš, možeš okrenuti opet ispočetka. Uložit ćeš minimalno vremena, a svaki dan ćeš izgledati drugačije, jer da, frizura definitivno utječe na cijeli izgled.

1.Na obične pletenice dodaj ukosnice

 

 

Dvije pletenice su dosta jednostavna frizura, a ako ti tako izgleda bezveze, možeš jedan dan ostaviti dva raspuštena pramena oko lica koja ćeš nakovrčati da ti uokviruju lice ili možeš kao Olivia Rodrigo staviti šarene ukosnice.

2.Kovrče preko noći

 

 

Ultimativna najbrža frizura. Postoji 1001 način kako napraviti kovrče preko noći. Ujutro ćeš ih samo trebati raspustiti, protresti i to je više-manje to. Ne može brže. Pronađi više metoda za njihovu izradu i svaki će ti put biti drugačije.

Frizure za jesen Najtraženije frizure ove jeseni: 9 ideja koje i ti možeš pokazati svojoj frizerki

3.Par kopčica koje drže šiške

 

 

Oni koji imaju duže šiške ili kraće koje im smetaju, mogu iskopirati i ovu jednostavnu, ali slatku frizuru koju je isfurala Millane. Brzo će biti gotovo, a kosa ti neće cijeli dan smetati i usput ćeš izgledati slatko.

4.Rajf na ravnu kosu ili kovrče od preko noći

 

 

Rajf ili traka za kosu su dobar saveznik svake cure koja želi frizuru, ali joj se ne da trošiti puno vremena. Samo dodaj rajf i izgledat ćeš sređenije i malo drugačije. Jedan dan na ravnu kosu, jedan dan na kovrčavu i svaki put je frizura drugačija.

5.Pletenica ukrašena mašnicama

 

 

Svoju standardnu pletenicu možeš i ukrasiti mašnicama. Treba ti samo trakica koju ćeš zavezati u mašnicu. Gotovo u tren oka, a izgleda bolje od obične pletenice.

6.Punđa s kopčom – samo pronađi neke fora i drugačije kopče

 

 

Staviti kosu u punđu s kopčom je tako jako jednostavno, a da bi ova frizura izgledala ekstra, trebaju ti samo neke fora kopče. Više vremena će ti uzeti potraga za kopčom nego slaganje frizure.

Inspiracija za frizure Frizure za prvi dan škole: 13 ideja za jednostavne frizure koje će podignuti tvoj izgled

7.Prebaci razdjeljak na drugu stranu

 

 

Najjednostavnija promjena frizure. Samo prebaci razdjeljak. Malo ga nosi na lijevu stranu, onda na sredinu pa na desnu stranu i svaki tjedan ćeš izgledati kao nova osoba! Pogotovo ako si jedna od onih sretnica kojima stoji baš svaki od ova tri razdjeljka.

8.Punđa-čvor

 

 

Običnu punđu možeš podignuti na novu razinu tako da ju napraviš na ovaj način. Izgledat će kao da si zavezala kosu u veliki čvor. Nije uopće teško rekreirati i trebat će ti par minuta, a kad se uvježbaš i manje.

Frizure jednostavne frizure brze frizure frizure za lijene za svaki dan ideje za frizure inspiracija za frizure Moda

Još vijesti