Vanessa Hudgens

Ideje za frizure tražimo posvuda, a inspiraciju ti mogu dati i trenutni trendovi. Jedna se frizura sada nosi već dulje vrijeme i izgleda da curama ne može dosaditi. Zapravo je kod nje bitan jedan detalj koji se dodaje repu ili punđi.

Ovu frizuru nose slavne osobe, influencerice, ma svi! Možda nisi niti znala da je to neki trend. Kada radiš punđu ili rep, takva frizura može izgledati malo obično i dosadno. Upravo zato uvijek primamo ideje kako neku tako običnu frizuru uz mali detalj učiniti „drugačijom“. Već neko vrijeme viđamo na društvenim mrežama da cure ostavljaju jedan prilično veliki pramen da visi kada rade bilo kakvu frizuru gdje je kosa podignuta.

Frizure Frizure za lijene cure: 8 frizura koje ćeš lako složiti i neće ti uzeti puno vremena

Do sada smo obično ostavljali dva tanka pramena koji uokviruju lice, a sada se samo na jednoj strani lica ostavlja prilično veliki pramen. Definitivno mora biti deblji od onih kakve inače ostavljaš – i samo treba biti na jednoj strani.

 

 

Nose se u zalizanoj verziji ili nakovrčan. Ukoliko imaš dulje šiške, bit će taj pramen nešto kraći, ali ako ti je sva kosa iste duljine, nema veze, može biti i dulji, u oba će slučaja izgledati dobro.

 

 

Također će dobro izgledati i na frizurama koje izgledaju „mokro“. Vanessa Hudgens je samo jedna od slavnih cura koja je u posljednje vrijeme nosila takav pramen, ali na ovaj „mokri“ način.

 

 

Kada radiš frizuru, samo ostavi jedan pramen sa strane. Nemoj ga izvlačiti nakon što je frizura već napravljena jer je vjerojatno da ćeš napraviti kaos i da će se cijela frizura pokvariti. Da ti ne smeta dok radiš ostatak frizure, stavi na njega gumicu ili kopčicu.

 

 

Krajnji rezultat će biti tvoja tipična svakodnevna frizura, ali s malim twistom. Nije loše nekada isprobati nešto novo i promijeniti stvari!

Frizure KVIZ: Trebaš li napraviti drastičnu promjenu frizure - i ako da, koju?

Frizura trendi frizura u trendu detalj punđa Rep svakodnevna frizura da bude malo drugačija pramen jednostavna frizura

Još vijesti