Barbie rep

Rep je najčešće frizura koju nosimo ako već radimo neku frizuru. Umjesto da ga još jednom nosiš na običan način kao i uvijek, uzmi minutu vremena više i napravi ga na Barbie način. Dat ćeš mu volumena i izgledat će baš slatko.

Uvijek smo za nove načine pravljenja frizura koje inače volimo nositi. Rep je definitivno na vrhu liste najpopularnijih frizura. Najlakše ga je napraviti pa ne čudi da ga toliko cura i nosi. Postoji nekoliko varijanti repa koje volimo izmjenjivati, a sada dodajemo još jednu na tu listu. Barbie rep! Rep koji izgleda puno volumena i slatko. Jedna je cura snimila tutorial kako ga ona radi i postala viralna – izgleda da se svima svidio. Počela je jednako kao kada radi i običan rep, ali je dodala još korak dalje koji možeš napraviti da dobiješ ovaj malo drugačiji.

 

@audreyvictoria_ The perfect ponytail ✨ follow for more hairstyle ideas 🫶🏼 #hairtok #hairtutorial ♬ Originalton - just vibe

 

Kada ga je napravila, samo je cijeli rep provukla još odozdo kroz kosu iznad mjesta gdje je zavezala gumicu. Sve je prikazala dobro u videu i bez problema ćeš sigurno moći pratiti ovaj njen tutorial. I to je zapravo to! Jedino što je još napravila je da je dodatno učvrstila gumicu za kosu. Nakon nekoliko pokušaja na vlastitim glavama…definitivno je izvedivo i nije teško, ali će bolje izgledati na glavama onih koji imaju dulju kosu.

 

@laurenspeedd here’s me trying do to a tutorial😋 #barbieponytail #fyp #tutorial ♬ original sound - lauren🤩🤪😉🥰

 

Za ovo nije važno kakvu gumicu koristiš jer se ionako neće vidjeti pa radije biraj neku koja je čvrsta nego neku koja je lijepa.

Frizura Frizure koje su bile hit 2000-ih godina, a koje se sada opet nose: Ovih 6 su idealne za svaki dan

Duga kosa Frizure koje možeš napraviti, a uz koje će ti kosa izgledati dulja nego što je

Frizura prijedlog Rep drugačiji barbie rep volumen Kosa

Još vijesti