Slika nije pronađena

Ako si plavuša, stavljaš plave pramenove ili se farbaš u sivu boju, trebaš znati za ovaj trik. Sigurno redovito koristiš ljubičasti šampon, a ako nisi zadovoljna s rezultatom nakon njegova korištenja, nije možda stvar u tome da šampon nije dobar, nego da ga ne stavljaš na pravi način.

Iako zapravo ne postoji pogrešan način za stavljati ljubičasti šampon, ako ga koristiš na jedan način, vidjet ćeš bolje rezultate. A ako ga već koristiš, sigurno želiš i da djeluje. Zato trebaš razmisliti o tome da ga počneš koristiti malo drugačije. Jedna je cura svima otvorila oči kada im je pokazala kako ga ona koristi i kakve je rezultate dobila.

Slika nije pronađena Ovog se proljeća nosi Barbie rep – nije ga teško napraviti, a izgleda preslatko

Obično ga stavljamo nakon što kosu operemo sa svojim normalnim šamponom koji koristimo. Nakon njega isperemo, stavimo ljubičasti, dobro utrljamo i pustimo da malo odstoji pa isperemo. Ako i ti ovako radiš, radiš krivo. Pravi je način ovaj.

 

@milenapui Purple shampoo on dry hair? The results tho! @Bold Uniq is delivering beyond expectations! #bolduniq #purpleshampoo #haircare #hairtok #hairbeforeandafter ♬ collide - </3

 

Tako će ti se 100 puta bolje uhvatiti i napraviti svoj posao u ubijanju žutih nijansi u kosi i dati ti onaj ledeni odsjaj. Milena je pokazala da ga ona stavlja na suhu kosu. Dobro ju je natopila šamponom koji je stavila direktno na kosu, pričekala pet minuta i zatim isprala. A rezultat je top. Bolji nego što ga dobijemo kada stavljamo na mokru kosu. Ljudima u komentarima izgleda toliko dobro promjena da su ju optužili kako je fejkala i da je otišla u salon popraviti boju. Ali Milena tvrdi da je u pitanju samo šampon i ovako drugačiji način njegova stavljanja.

Slika nije pronađena Camila Cabello se ošišala! Hrabro je isprobala jednu frizuru koju mnogi ne vole

Jedino na što te moramo upozoriti ako ćeš raditi ovo je da staviš na sebe neku majicu koju ti nije žao uništiti, jer lako je moguće da će ti nešto kapnuti i ostaviti mrlju. A možeš se i prekriti po ramenima starim ručnikom kako bi se dodatno zaštitila.

Slika nije pronađena Frizer Kim Kardashian otkrio trik kako napraviti neurednu punđu – gotova je za manje od minute vremena

ljubičasti šampon plava kosa korištenje pravilno korištenje rezultat

Još vijesti