Camila već godinama, točnije, otkad znamo za nju i otkad je postala slavna, ima istu frizuru. Poznata je po svojoj dugoj tamno smeđoj kosi. I nikada do sada nije napravila neku drastičniju promjenu.

Ali prije nekoliko je mjeseci izašla iz duge veze i izgleda da kao i sve mi ostale cure, i slavne djevojke, trebaju promjenu izgleda da bi pokazale da su okrenule novu stranicu. Camila se odlučila za prilično drastičnu promjenu, jer ne bi se baš svatko usudio riskirati s ovom frizurom. Teško nam ju je i zamisliti s bilo kakvom drugom frizurom osim onom na koju smo navikli. Jer ju ima toliko dugo i tako joj dobro stoji!

Slika nije pronađena Camila Cabello u novoj pjesmi pjeva o prekidu sa Shawnom – optužila ga je da je dvoličan?

 
Ali svim nekada treba mala promjena pa tako i Camili. Objavila je na Instagramu nove fotke na kojima je pokazala svoju novu fudbalerku. Da, dobro si pročitala. Ovo je verzija za dugu kosu, ali to je taj look. Pridružila se Miley i Billie Eilish koje su ovakvu frizuru isfurale još prošle godine.

 


 
Ljudi su iznenađeni jer ovo nije očekivao, ali bilo je to ugodno iznenađenje, jer svi se slažu da ju odlično nosi. Čak se i njen bivši, Shawn Mendes složio da dobro izgleda, jer joj je i on lajkao nove fotke.


 Izgleda odlično! Neki kažu da ju nosi i bolje od svih drugih celebrity djevojaka. Iako njoj stoji dobro, prije ovakve frizure dobro promisli, jer jednom kada ju napraviš, jedini način na koji ćeš ju moći ispraviti je da odrežeš dobar dio kose.

 

Camila Cabello nova frizura Moda frizure slavnih Fudbalerka

Još vijesti