Trik za neurednu punđu

Jedna od onih iritantnih situacija je kada pokušavaš napraviti messy bun kao pojedine djevojke s Instagrama, ali ti to nikako ne uspijeva i napraviš sve, samo ne messy bun! U tim slučajevima, većina djevojka na kraju završi s običnim repom, a ne neurednom punđom, ali postoji trik koji to olakšava!

Ovaj trik može olakšati svakoj curi muke kod spremanja. Ta muka je napraviti messy bun, odnosno neurednu punđu za koju namjerno želimo da izgleda neuredno. Najgore od svega je kada ne trebamo nigdje ići, uspijemo napraviti messy bun, a kada nam takva neuredna punđa baš treba da bi se uklopila u ostatak outfita, ne može se napraviti satima. No, zahvaljujući ovom frizeru s TikToka, neurednu punđu je sada moguće napraviti za manje od minutu na vrlo jednostavan način! Radi se o frizeru jednih od najpoznatijih celebova danas, kao što su Kim Kardashian, Dua Lipa i Jennifer Lopez. Sada nam je jasno zašto njihove neuredne punđe zaista izgledaju neuredno, a istovremeno predobro, jer se ovaj frizer koristi svojim posebnim trikom!

Potrebno je samo svezati visoki rep i kosu ravnomjerno podijeliti sa svih strana kako bi se još jedna gumica za kosu mogla staviti na vrh repa da se dobije oblik punđe. Nakon toga, krajeve kose koji su ostali je potrebno omotati oko punđe i pričvrstiti ih ukosnicama. Za ovaj trik je potrebno možda i manje od minute vremena, a zahvaljujući njemu, više nećemo imati borbe s frizurom neuredne punđe jer je očito da ovaj trik odlično funkcionira!

Pogledajte još:

Zbog jedne fotografije nastao trend – svi žele imati savršenu konturu kakvu ima Bella Hadid

Naelektrizirana kosa zimi predstavlja muku svakoj curi – postoji 6 načina kako to možeš riješiti

Kako sakriti da ti je kosa masna? Napravi neku od ovih 9 frizura i problem riješen

Kosa messy bun Frizura trik Neuredna punđa

Još vijesti