Plava kosa

Svaka plavuša koja ne želi žute tonove u kosi – ili one cure koje žele sivu kosu, znaju koliko je silver ili ljubičasti šampon jako bitan. On će pomoći da ti kosa ne izgleda poput žutanjka. Ali ako ne radi svoj posao, može ti napraviti veliku štetu i jako isušiti kosu.

Kada neki proizvod ima jako puno pozitivnih recenzija, puno puno više nego ostali, to nam ipak govori da je dobar. Mora biti dobar. Nema šanse da je 60.000 pozitivnih recenzija dano bez razloga. Upravo toliko ima ovaj ljubičasti šampon za plavuše. Ako ljubičasti šampon nije dobar, neće ti ni dobro ubiti žutilo u kosi. Osim toga, može ti i previše osušiti kosu pa ti ona počne izgledati kao metla. Zato je bitno da koristiš neki koji ljudi hvale. Jedan koji se posebno izdvaja po pozitivnim recenzijama je 'No Yellow' šampon od Fanole. Ovakvi su šamponi mrvicu skuplji nego obični, ali ionako ga nećeš koristiti kod svakog pranja, pa zapravo i nije toliko strašno. Kod nas ga možeš pronaći na web shopovima poput Notina ili Lijepe.hr

 

 

Na Amazonu su cure oduševljene s njim! Za niti jednim drugim šamponom ne vlada ovoliko ludnica koliko za ovim. Kažu da definitivno radi to što treba, ali da nekada, ako ti je kosa jako žuta, trebat će proći nekoliko pranja prije nego napravi razliku. Ono što je bitno je da nema nikakav neugodan miris, već miriše po slatkim žvakama. U recenzijama su neki otkrili i da sada kada su probali ovaj ne kupuju više niti jedan drugi ljubičasti šampon, i isto bitno – da im nije isušio kosu. Preko 60.000 cura se složilo da ga definitivno vrijedi isprobati i koristiti.
 

Plava kosa Želiš se blajhati? Prije nego se odlučiš za taj korak, moraš znati ovih 8 stvari koje te čekaju

Slika nije pronađena Nanosiš ga krivo! Ovako ćeš dobiti bolje rezultate s korištenjem ljubičastog šampona

plava kosa ljubičasti šampon silver šampon fanola no yellow recenzije najbolji

Još vijesti