Barbie rep

Mogu ju nositi i cure koje imaju dulju kosu, kao i one koje imaju nešto kraću. Dužina ovdje ne igra ulogu, bitno je samo da možeš zavezati rep. To je dovoljno da i ti izgledaš kao Barbie lutkica.

Frizura koja izgleda retro opet je u modi! Zove se Barbie rep i kada ju vidiš, bit će ti jasno zašto se tako zove. Mogla si ju vidjeti na raznim celebovima kroz godine i oni ti mogu poslužiti kao inspiracija. Ali sada se ova frizura vraća na velika vrata i čini nam se da je došla u pravo vrijeme jer baš izgleda nekako proljetno, piše Her. Nosi ju već neko vrijeme Ariana Grande, a mogli smo ju vidjeti i na glavi Hailey Bieber, Jennifer Lopez ili Rihanne.

 

 

Ariana je svoj standardni dugi rep zamijenila nedavno ovim, koji izgleda malo odraslije, ali i više nosivo za razliku od prošlog koji je furala. Je li ona zaslužna za to da se ovaj rep vratio u modu ili netko drugi? Ne zna se, ali Barbie rep je posljednji veliki hit u svijet frizura.

 

 

Izgleda elegantno i kao da si se potrudila oko frizure, a realno, složila si ju toliko brzo da vjerojatno to nećeš niti priznati drugima. Jedna je cura pokazala proces kako ju ona radi. Može ti poslužiti kao tutorial, ali nemoj se uplašiti što ona koristi hrpu različitih uređaja, treba ti samo neki češalj za kosu i pegla ili uređaj za kovrčanje kojim ćeš napraviti kovrču na kraju repu.

 

 

Da bi ti rep bio još više girly i Barbie, ono što možeš dodati je neka lijepa ukrasna vrpca kojom ćeš prekriti gumicu za kosu i zavezati malu mašnicu - ili samo ostaviti da visi sa strane. Izgledat će dobro u oba slučaja.

 

 

Dobro će izgledati i s nekom velikom scrunchi gumicom za kosu, ili da kao Ariana, staviš vrpcu u kosu.

camila cabello Camila Cabello se ošišala! Hrabro je isprobala jednu frizuru koju mnogi ne vole

Slika nije pronađena Cura je htjela za maturalnu frizuru kakvu nosi Hailey Bieber – a dobila je razočaranje

Frizura barbie rep hit frizura Moda trend

Još vijesti