Šminka

Najviše cura koristi tekuće korektore, ali to nije jedini tip korektora koji postoji na tržištu. Vjerojatno si već naučila da nije svaki korektor dobar za svaki posao. Ako te muče prištići, s jednim ćeš ih najbolje prekriti.

Prištiće nitko ne voli i uvijek tražimo što bolje načine kako prekriti one koji se pojave i što ih bolje zakamuflirati. Staviti puno slojeva šminke se samo čini kao dobra ideja, ali na kraju neće izgledati tako dobro i zapravo će imati nekada kontra efekt – umjesto da sakriješ prištić, naglasit ćeš ga. Postoji toliko korektora! Glavna stvar koju trebaš znati je da korektor koji stavljaš ispod očiju neće biti onaj s kojim ćeš prekrivati prištiće.

Stavljanje korektora Greške koje radimo kada stavljamo korektor: Zbog ovih 6 ti ne izgleda dobro kao drugim curama

Ispod očiju obično ide korektor koji je svjetliji od pudera, da naglasi taj dio lica. Kada se prekriva prištić, treba ti korektor boje tvoje kože jer ne želiš taj dio naglasiti kao onaj ispod očiju. Osim korektora u nešto tamnijoj nijansi, za prekrivanje prištića će najbolji posao napraviti kremasti korektor koji obično dolazi u posudici kao mala kremica, a ne tekući u tubi.

 

@zhala.beauty

so so good

♬ suono originale - 🫶🪐

 

Treba ga malo i stavi ga samo na problematično područje. Ovakav je korektor gušći i teži s većim prekrivanjem. Cura u videu ga stavlja s četkicom, ali bolje ga je stavljati s prstom. Samo ga dobro utapkaj i vidjet ćeš razliku.

 

 

Pošto se radi o kremastom i gustom korektoru, da ne bi izgledao loše, bitno je da prije njega dobro hidratiziraš kožu kremom. Nemoj ga stavljati preko cijelog lica niti previše, već samo na ona kritična područja. Mnogi brendovi imaju ovakve korektore samo ih do sada možda nisi primijetila jer nisi tražila baš njih.

Prištići Na licu ti se pojavio prištić baš kad ne treba i živcira te? Jedna cura ima fora taktiku kako ga uspješno sakriti

Korektori Jeftino ne znači loše! Korektori koji su jeftini, a rade posao bolje od onih skupih

šminka korektor pristici kako ih sakriti sakriti prišiće sa šminkom tip korektora za prekrivanje prištića najbolji za prištiće

Još vijesti