Korektori

Korektor je itekako bitan. Može pomoći sakriti onaj dosadan prištić koji nikako da prođe ili činjenicu da nisi spavala cijelu noć. Zato je bitno da je korektor koji koristimo dobar i odrađuje svoj posao kako se i očekuje od njega.

Šminka uopće ne treba biti skupa da bi bila dobra. Toliko puta se mogu u drogerijama pronaći stvari koje su 100 puta bolje od onih luksuznih brendova. Samo treba znati gdje gledati! Kada su u pitanju korektori, postoje neki za koje moraš znati i koje moraš testirati. Ovi bi te mogli oduševiti i postati tvoji novi favoriti. Kao i za svaki proizvod s kojim se šminkaš, trebaš prije provjeriti koji je najbolji za tvoj tip kože i s obzirom na to kakvu šminku tražiš. U svakom slučaju, ovi korektori dokazuju da zato što je nešto jeftino ne znači da je lošije. Oni su jeftini, a rasturaju.

1.Makeup Revolution Conceal and Define

 

 

Ovo je jako dobra zamjena za legendardni Tartov Shape Tape korektor. Samo što je ovaj od Makeup Revolutiona puuuno jeftiniji. Beauty zajednica je poludjela kada je ovaj korektor izašao jer nisu mogli vjerovati koliko je dobar. Jedan je od onih koji imaju full jako prekrivanje.

2.Maybelline Instant Anti Age Eraser

 

 

Nema liste korektora, a da se na njoj ne pojavi ovaj klasik. Nema tko ne zna za njega, a ako ga još uvijek nisi isprobala, propuštaš. Kao magijom će prekriti tvoje podočnjake ili crvenilo oko očiju jer si se rasplakala zbog nečega.

Hailey Bieber Novi trend u šminkanju inspiriran je izgorjelim licem na suncu

3.Rimmel Lasting Radience

 

 

Kada jednom kupiš ovaj korektor, nećeš ga moći prestati kupovati. Prekriva prištiće, a ne izgleda na licu kao da imaš puno šminke. Nema toliko prekrivanje kao Makeup Revolution, ali nije ni daleko. Postoje korektori koji će se nakupiti oko prištića i zapravo ga učiniti još više vidljivim – e pa ovaj to ne radi. Za tu je cijenu odličan.

4.Maybelline Fit Me!

 

 

Za cure koje su fanovi prirodnijeg izgleda i koje ne vole nositi puno šminke, ovo je savršen korektor. Ne izgleda teško na koži i puno je laganije teksture pa tako nemoj niti očekivati jako velike prekrivanje. Ali nekima je to dovoljno i baš ono što žele da im korektor radi.

5.L'Oreal Infallible

 

 

Ovo je još jedan od korektora s dobrim prekrivanjem koji ostaje na koži cijeli dan. I njega uspoređuju s popularnim Shape Tapeom kao dupe koji je jako dobar. Neće se tijekom dana magično izgubiti s tvoje kože ili početi izgledati suho. Veliki je plus i što ga ne treba staviti puno da bi se dobio dobar efekt na koži.

Maskara Cura je spojila dvije drogerijske maskare u jednu i dobila najsavršeniju maskaru ikad

6.NYX Can't Stop Won't Stop

 

 

I za kraj, jedan NYX-ov klasik. Odlično prekrivanje, možeš ga staviti u nekoliko slojeva bez da izgleda grozno, a i super je za one sa suhom kožom jer im neće dodatno naglasiti koliko je suha ili se početi ljuštiti. 5+!

korektor drogerijski korektori recenzije pozitivne preporuke

Još vijesti