Prištići

Sigurno ti se ova situacija nekada dogodila: imaš neki poseban dan ili trebaš negdje ići i u pitanju je nešto bitno, i baš tada, od svih dana, prištić odluči da je super vrijeme za pojaviti se nasred lica.

Svatko ima neki svoj način kako se bori protiv prištića. Čak i da ti tvoj način funkcionira, svejedno se može dogoditi da ti se iznenada pojavi tu i tamo koji prištić. Nije kraj svijeta, ali nekada se čini kao da je jer se gospodin odlučio pojaviti negdje nasred lica. Tako da ga svi lijepo i dobro vide. Kada nemaš puno vremena za popraviti situaciju i znaš da nema šanse da ode do trenutka kada ti moraš negdje ići, onda si možeš posuditi trik kojim se koristi ova cura.

Mikayla Nogueira Način šminkanja s kojim ćeš najučinkovitije prekriti akne i prištiće na lice – neće se ni malo vidjeti

Umjesto da se pokušava riješiti prištića koji joj se pojave, ona ih preobrazi. Da, dobro si pročitala. Sigurno ti nije palo na pamet preobraziti prištić, ali kada vidiš što ona radi, mogla bi i ti početi s istom praksom. Ona od prištića napravi madež!

 

@lisa.rdna No one will even notice 🤫 #makeup #makeuptutorial #lifehack ♬ original sound - lickthepavement

 

Ako imaš više prištića onda ovo vjerojatno neće biti dobar trik, ali ako imaš jednog ili njih par… Samo na prištić sa smeđim tušem ili smeđom olovkom napravi točkicu da bi ga prekrila. Umjesto da imaš crvenu točkicu na licu, sada ćeš imati smeđu. Više neće taj prištić izgledati loše nego slatko, jer madeži su slatki i fora. Kroz dan pripazi da ne obrišeš olovku ili ju i uzmi sa sobom da možeš popraviti ako se obriše. Treba ti samo trenutak da to popraviš. Cure su se u komentarima složile da je ovo genijalna ideja!

Prištići na licu Zašto se nikako ne možeš riješiti prištića? Mogući razlozi zbog kojih ti nikako ne odlaze

pristici na licu prist kako ga sakriti skrivanje prištića trik hack kako sakriti prištić

Još vijesti