Korektor

U potrazi za novim korektorom, lako možeš biti preplavljena opcijama. Možeš birati između toliko različitih da je lako zbuniti se. Da ne bi bilo zabune i da ne završiš s nekim kojeg ćeš kasnije požaliti, ovo je korektor koji kupci ne prestaju hvaliti.

Korektor ti se isušio ili si ga potrošila i u potrazi si za novim, a ne znaš koji bi kupila? Imamo jednu opciju s kojom baš nikako ne možeš pogriješiti jer gotovo svaka osoba koja ga kupi, bude oduševljena. Radi se o drogerijskom brendu koji je cjenovno pristupačan, a kvalitetom njegovi proizvodi uvijek budu top. Potražili smo koji to korektori imaju super recenzije i par njih je odskočilo, a glavni je Catrice True Skin.

Puder Trenutno najpopularniji puder na tržištu - košta manje od 5 eura i žele ga baš SVI

Ovaj korektor prate glasine da ima itekako dobro prekrivanje i da kada ga negdje staviš, bilo na podočnjake ili na prištić, ostat će tamo stajati i neće se micati. Ima itekako veliko prekrivanje! Ukoliko više voliš prirodan izgled, onda ovaj korektor možda neće bit najbolji izbor za tebe.

 

 

U potrazi za prirodnijim korektorom, koji možda neće imati toliko dobro prekrivanje, ali će ti pomoći posvijetliti dijelove lica ili ujednačiti malo ten, jedna od preporuka koju se neprestano hvali je NYX Bare With Me. Ovo je zapravo korektor-serum. Kada ga se stavi na lice, izgleda jako prirodno, ali bitno je ipak ispod njega staviti kremu ili primer. Stajat će na licu također dugo, ali neće biti toliko primjetan.

 

 

Ovo su dva korektora koja itekako zapinju za oko, a osim njih, donosimo ti popis još njih par na koje možeš baciti oko ako si u kupovini korektora.
1.Maybelline Fit Me
2.Maybelline Instant Age Rewind
3.e.l.f. Hydrating Camo Concealer
4.wet n wild MegaGlo Conceal & Contour Stick

 

 

Makeup Izbjegni katastrofu: Greške u make-up rutini koje moraš izbjegavati kako bi sačuvala svoj besprijekoran izgled

korektor drogerijski korektor dobre recenzije šminka makeup preporuke korektora jeftini korektor

Još vijesti