E.l.f. višenamjenski proizvod

E.l.f. proizvod apsolutno oduševljava sve one cure koje su ga odlučile isprobati! Najbolje od svega je što je višenamjenski i može se koristiti za brdooo stvari!

Ako tražiš neki proizvod za lice kojeg možeš koristiti za više stvari, a da ne razmišljaš može li se dogoditi nešto loše, onda je to definitivno ovaj tekući proizvod od E.l.f.-a! U pitanju je tekući proizvod, E.l.f. Halo Glow Liquid Filter, koji izgledom podsjeća na korektor, ali on je zapravo sve u jednom.

 

 

Može se koristiti sam, kao tekuća podloga, može ga se miješati s nekim drugim proizvodom poput pudera, može služiti kao primer prije pudera ili korektora, a može se koristiti i kao highlighter s obzirom na to da u sebi ima sjajnu, šljokičastu dozu koja izgleda prekul na licu!

 

@allisonknipe I literally cannot tell a difference !!! #charlottetilburydupe #flawlessfilterdupe #elfhaloglowliquidfilter ♬ original sound - allisonknipe

 

Ne samo da se može koristiti u sve ove svrhe, već istovremeno hidratizira i hranu kožu. Može li bolje od ovog?! Očito da može jer ga mnoge cure isprobavaju i uspoređuju s puno skupljim i nedostupnijim proizvodima koji su vrlo slični njemu. Najčešće ga uspoređuju s proizvodom od Charlotte Tilburya, Hollywood Flawless Filter, čija cijena je dosta viša, ali ima predobre recenzije kupaca. No, očito je kako E.l.f. Halo Glow Liquid Filter ima gotovo isti učinak kao Charlotte Tulbury, samo što je dosta jeftini, a i dostupniji od njega.

Rumenilo Zaboravi na rumenilo kako ga inače stavljaš: Sada ga možeš nositi na ovih 5 novih načina

Trik s maskarom Mala tajna kako da ti trepavice izgledaju dulje kada staviš maskaru – evo što treba prije staviti na njih

elf proizvod za lice tekuća podloga višenamjenski proizvod korektor šminka e.l.f. halo glow filter charlotte tilbury

Još vijesti