Ful make up

Svi smo navikli čupati obrve pincetom, ali postoje čak kozmetički tretmani namijenjeni prvenstveno za čupanje obrva. Osim toga, nisu sve opcije baš dobre za sve vrste i tipove obrva.

Najteže je onim curama koje imaju izrazito guste obrve jer ih one moraju lupati doslovno svaki dan. No, upravo zbog toga postoje i neke druge opcije uređivanja obrva koje su idealne za rješavanje tih problema! Ako imaš slabije obrve, za tebe uređivanje barem nije teško, ali svejedno možeš saznati na koje se sve to načine obrve mogu urediti.

1.Obično čupanje pincetom
Većina cura i dalje čupa obrve na ovaj način jer svi kod kuće imamo običnu pincetu s kojom nam je najlakše urediti obrve. No, pincetom je možda najbolje uređivati slabe i rijetke obrve jer u principu čupaš samo ono što baš strši. Za jače i gušće obrve su ipak potrebni neki drugi tretmani.

2.Čupanje obrva voskom
Vosak je idealan za guste i jake obrve. Vosak će iščupati sve ono gdje ga naneseš, ali je njegova pozitivna stvar što čupa dlaku s korijenom tako da jedno vrijeme nećeš imati problema. Zato jer on idealan za jače obrve, ali i s njime treba znati baratati.

via GIPHY

 

3.Threading koncem
Threading je posebna vrsta uređivanja obrva i to koncem, a njega rade samo kozmetičari koji su išli na dodatna usavršavanja za threading. On je idealan jer dobro reže dlaku, a i čupa ju s korijenom, ali to nikako nemoj pokušavati kod kuće sama! U pitanju je teška i izazovna tehnika koju ne smijemo raditi kod kuće.

Ljetni outfit Modna pravila kojih se trebaju držati cure s većim grudima: 5 najbitnijih za ljeto

4.Rezanje škaricama samo vrhove obrva
Nekim curama obrve uopće ne rastu iznad oka, već im samo rastu u dužinu pa znaju izgledati neuredno. Baš zato ih režu samo s gornje strane kako bi ih malo skratile i njihov posao je tu gotov. One su sigurno velike sretnice jer ih uopće ne moraju čupati i trpjeti tu bol.

via GIPHY

 

5.Čupanje posebnih trakicama za obrve
Kako postoje trake za depilaciju nogu, tako postoje i one male trakice koje se koriste za čupanje obrva. To je možda i najlakši način, ako ih već moraš čupati, a također su dobre za gušće obrve jer čupaju dlaku s korijenom.

Trend izblajhanih obrva Novi trend iscrtavanja obrva – rade ga samo one najhrabrije

Maybelline Tattoo Brow Za što se sve može koristiti Maybelline Tattoo Brow? Ova djevojka ga je stavila na obrve, oči i usne

obrve uređivanje obrva čupanje obrva savjeti za uređivanje

Još vijesti