Trend izblajhanih obrva

Iako smo donedavno bili naviknuti na debele i potpuno popunjene obrve, javljaju se novi trendovi između kojih su oni gdje su obrve potpuno svijetle! Neki celebovi su ih već isfurali, ali ne stoje tako dobro baš svima.

Trendovi se u svakoj industriji mijenjaju svakog dana, od one make up, pa sve do modne industrije. Upravo zbog toga često viđamo kako se mijenjaju i trendovi obrva – do nedavno su se i dalje nosile debel i jako popunjene obrve, pa su cure odabrale prirodniji izgled obrva gdje ih ne popunjavaju već samo gelom naprave brow lift, a sada su popularne ekstremno svijetle, odnosno blajhane obrve! Kako piše Elite Daily, mnoge poznate celebrity zvijezde su se već okušale u ovom novom trendu, poput Kendall Jenner, Kim Kardashian i Julije Fox.

 

 

Ipak, ne stoje dobro ama baš svima jer je u pitanju specifičan trend za kojeg, da bi dobro izgledao, je potreban takav svjetliji ten, kao i boja kose koju netko ima. No, bez obzira na to, mnoge cure su ga već isprobale, neovisno o tome stoje li im takve obrve ili ne. U svakom slučaju, za ovaj trend zaista treba imati hrabrosti, pogotovo ako se obrve idu zaista blajhati kako bi bile tako svijetle.

 

 

 

 

Poslije ih ponovo možeš ofarbati u tamniju boju ako ti se ne sviđaju, ali ipak to neće biti prirodna boja tvojih obrva koje si imala zato treba riskirati i imati dovoljno hrabrosti!

Bojanje kose Neobična boja kose koja je hit ljeta, a pristaje svakome

Jeftine stvari za skuplji dojam Izgledaj luksuzno bez da potrošiš puno novaca: Ovih 10 stvari su jeftine, a izgledaju skupo

obrve trend blajhane obrve nevidljive obrve Kendall Jenner

Još vijesti