Maybelline Tattoo Brow

Maybelline Tattoo Brow je proizvod koji se koristi prvenstveno za boju na obrvama, kao što i samo ime kaže. No, može se koristiti i u druge svrhe, kao što je dokazala ova cura!

Maybelline Tattoo Brow služi za bojanje obrva, odnosno njihovo tetoviranje, ali ono nije dugotrajno već se nakon nekoliko dana ispere. Bez obzira na to, služi svrsi jer ne moraš svaki dan crtati obrve! No, osim obrva, očito je da se ovaj proizvod može koristiti i u druge svrhe. Ova djevojka je snimila video u kojem pokazuje za što ga ona sve koristi, a i kako izgleda rezultat kojeg je dobila na kraju.

 

@sydneypurl Using the @Maybelline New York tattoo brow! #maybellinetattoobrow #makeup #makeupchallenge ♬ As It Was - Harry Styles

 

Ona je ovaj proizvod prvo nanijela na obrve, pa na oči umjesto eyelinera, na nos i obraze u svrhu fejk pjegica i na rub usana da uz pomoć te boje dobije prirodan obrub kojeg ne mora raditi s olovkom na usne.

 

@sydneypurl Reply to @yumir_chan0 results! #maybellinetattoobrow #makeup #makeupchallenge ♬ As It Was - Harry Styles

 

Nakon tog nanošenja, pažljivo je skinula sloj tog proizvoda sa svih dijelova lica gdje ga je koristila, a završni rezultat izgleda bolje od očekivanog. Naposljetku je napravila i kompletan make up gdje to izgleda još i bolje. Tako da je očito da se ovaj proizvod može koristiti na puno različitih načina!

Slika nije pronađena Iscrtane i popunjene usne – novi trend u šminkanju!

Mačkaste oči Ako staviš maskaru na ovaj način oči će ti izgledati više izduženo i mačkasto

maybelline tattoo brow korištenje trik obrve obrub usana

Još vijesti