Slika nije pronađena

Pod uvjetom da je ovo stil obrva kakve ti se sviđaju i na kakve ciljaš kada se šminkaš, ovo će ti biti otkriće godine. Ne znamo kome je prvo palo na pamet koristiti proizvod za kosu na obrvama, ali skroz ima smisla.

Makeup entuzijasti i Youtuberi, koji su isprobali more i more različitih proizvoda, kojima brendovi šalju besplatno proizvode, sada se za uređivanje obrva drže jednog proizvoda za kosu. Radi se o najobičnijem Got2b gelu za kosu. Koji ne košta puno, a kojeg ćeš dobiti u pakiranju veliku količinu. Umjesto različitih gelova za obrve kojima je cijena duplo ili troduplo skuplja, a količina vrlo mala, gel za kosu može ti poslužiti i za obrve. Kakvi su drugi gelovi za kosu u ovoj funkciji, vjerojatno ovisi o gelu i brendu. Onaj koji vidimo da svi koriste je žuti Got2b Glued Styling Spiking Hair Glue.

Neki drugi gelovi za kosu možda neće biti jednako dobri jer će ostaviti bijeli trag na tvojim obrvama ili ti drugi proizvodi koje dodaš neće dobro sjesti. Ovaj je provjereno top izbor. Za obrve ga u svojim videima već neko vrijeme koristi Jordan Lipscombe. Nanosi ga jednostavno, kao i svaki drugi gel, stavi malu količinu na četkicu za obrve i nanese. Prstima još dodatno učvrsti, oblikuje i to je to.

Ovo je odličan trik, koji i ti možeš koristiti, ako ti se sviđa tip obrva gdje su one razdvojene, naglašene i velike. Trenutno je popularno nositi obrve koje upravo tako izgledaju, a gel će pomoći da taj efekt postigneš bez problema.

Pogledajte još:

Učini čupanje obrva kod kuće što manje bolnim: Ovo je 5 savjeta koji će ti u tome pomoći

Ovo su top 3 greške koje hrpa cura radi kod iscrtavanja obrva – a tu su i prijedlozi kako ih ispraviti

Ravne, s lukom, tanke, deblje? Saznaj koji je najbolji oblik obrva za tebe s obzirom na oblik lica

obrve uređivanje obrva gel za kosu

Još vijesti