Ljetni outfit

Iako puno cura želi velike grudi, one cure koje ih imaju znaju da to nije uvijek baš dobra stvar. Ljeti ćeš se više znojiti na predjelu ispod grudi, nema šanse da možeš izaći bez grudnjaka i hrpa robe neće ti stajati onako kao drugima.

Da bi izgledala što bolje, trebaš se odjenuti s obzirom na to kako ti izgleda tijelo. Nije svaki komad odjeće za svakoga. Čim to shvatiš i počneš tražiti komade za svoje tijelo, vidjet ćeš promjenu. Cure s velikim grudima neće moći uvijek nositi iste komade odjeće kao one koje nisu toliko 'obogaćene' na ovom dijelu tijela. Ljeti se čini kao da su veće grudi i veći problem. Ali ne mora biti! Samo trebaš znati kako i što nositi. Ovo su 5 ljetnih pravila koja će ti pomoći da izgledaš dobro i da se osjećaš sigurno i ne prenapadno. Jer i to je jedan od problema s većim grudima, puno toga izgleda previše seksipilno.

1.Uske majice su dozvoljene, ali nosi ih uz široke hlače ili suknje s volančićima

 

 

Uske majice mogu izgledati malo napadno na curama s većim grudima, pogotovo kada su u crop izdanjima. Iako će ti takva majica naglasiti grudi, u takvom je slučaju bitno da napraviš dobru ravnotežu. Uska kratka majica uz neke široke hlače, poput cargo modela, ili suknji s volančićima su dobar par. Tako će se pažnja preusmjeriti na drugi dio tvog tijela, a ne na grudi.

Odjeća u dućanu Modni trendovi nisu rađeni za cure s jednim tipom tijela – i jedna je djevojka to dokazala u shoppingu

2..Kada nosiš haljinu – ILI imaj dublji dekolte ILI kraću haljinu, nikad to dvoje zajedno
Haljine su najlakša stvar za nositi ljeti – u njima nije vruće i ne moraš ništa puno razmišljati oko toga s čim da ju kombiniraš. Jedno pravilo kojeg se trebaju držati cure s većim grudima u ovom slučaju je to da ili nose haljinu koja ima dublji dekolte, ali je malo duža, ili haljinu koja je gore zatvorenija, ali je kraća.

3.Balon rukavi da uspostaviš ravnotežu

 

 

Još jedan način na koji možeš uspostaviti ravnotežu i maknuti fokus s grudi je da nosiš balon rukave. Bilo na majici ili haljini. Ovakvi će rukavi dati dozu ženstvenosti tvom outfitu i učiniti ga manje seksipilnim.

Slika nije pronađena Koje majice nositi, a koje izbjegavati ako imaš veće grudi: 4 modela koja će ti stajati super i 3 koja neće

4.Haljine na preklop
Idealna haljina koju možeš nositi je ona na preklop. Tu se ne moraš toliko brinuti da ju nećeš moći odjenuti i da će zapeti na predjelu grudi. Možeš ju preklopiti koliko tebi paše i usput još naglasiti i struk. Win-win!

5.Majice s pravokutnim ili srcolikim izrezom

 

 

Najbolji izrez koji možeš nositi je onaj pravokutni ili srcoliki. Takvi će najbolje stajati na ovom obliku tijela.

velike grudi Moda ljetna moda outfit modni savjeti

Još vijesti