Kupaći za veće grudi

Samo cure s velikim grudima su svjesne problema oko odabira kupaćeg kostima za nadolazeće odlaske na more. Nekada ni ne razmišljaš o kupaćem bez potpore zbog tog problema, ali sada bi trebala jer je ova cura pokazala i kako!

Cure koje imaju veće grudi većinom nose samo one kupaće kostime koji imaju dodatnu potporu sa žicama kako bi sve stajalo na svojem mjestu. Takvi kupaći većinom podsjećaju i na običan grudnjak upravo zbog te čvrste podstave pa to daje dodatnu potporu velikim grudima. Zbog tog problema, neke cure ni ne pomišljaju na drugačije modele kupaćih jer se boje nesigurnosti oko njihove potpore. No, ova djevojka je dokazala kako se i oni obični kupaći na, takozvane, trokutiće mogu nositi na velike grudi, a da se uz pomoć vezica one dodatno pričvrste.

 

@monikkamancini Bikini hack for hot girl summer #swimsuithack #hotgirlsummer #bigchestedgals #itsabikini ♬ Black Ball - YoungBoy Never Broke Again & Birdman

 

Ona je cijeli kupaći okrenula na kontra stranu te je tu vezicu koja je inače namijenjena za ispod grudi, stavila oko vrata. Zatim je ostatak vezica s prednje strane prekrižila i napravila čvorić na leđima. To što ih je prekrižila s prednje strane predstavlja dodatnu potporu za veće poprsje u odnosu na uobičajeno vezanje takvog kupaćeg kako se to inače radi.

Addison Rae Top 7 bikinija Addison Rae: Svaki dan na Instagramu pozira u drugom [FOTO]

Uz to, izgleda jako moderno s obzirom na to da su trenutno u trendu upravo takvi kupaći kostimi čije vezice se križaju na prednjoj strani trbuha. Zato ne možeš pogriješiti kod odabira te se možeš odvažiti u kupnji kupaćeg kostima – bez obzira na problem velikih grudi!

Badić Trendi kupaći ovog ljeta: 7 modela badića koji će biti glavni hit na plažama

Badići Kakav badić trebaš nositi s obzirom na svoj oblik tijela? Evo koji će ti najbolje stajati

Ljeto kupaći kostim velike grudi dodatna potpora trik s kupaćim kostimom

Još vijesti