Addison Rae

Ljeto je tek krenulo, a Addison je već uspjela na svojim profilima na društvenim mrežama pokazati hrpetinu novih badića! Koliko ćemo ih još vidjeti do kraja ljeta, tko zna. Ali nećemo se buniti!

Treba ti inspiracija jer nemaš pojma kakav da badić nosiš ove godine? Nema problema, zato je tu Addison Rae. Krenula je pokazivati svoju kolekciju badića i za sada smo ih vidjeli već gomilu! I ne znamo koji nam je bolji od kojega. Svaki je drugačiji i poseban na svoj način. Neki su over the top, a neki klasici.

Bikini Najveće greške koje možeš napraviti kod kupovine kupaćeg kostima

Neke je objavila na Instagramu, neke na TikToku, ali u svakom slučaju, društvene joj mreže gore. Krenula je s badićima već sredinom svibnja, a mi izdvajamo top 7 badića koje je nosila.

1.Zebrasti uzorak

 

 

Addison voli životinjske uzorke na odjeći pa nismo iznenađeni da je ovo samo jedan od životinjskih badića koje smo vidjeli ove godine.

2.Leopard uzorak

 

 

Uz zebrasti uzorak, nosila je i leopard uzorak. Govori li nam da su ove godine IN životinjski uzorci na badićima?

3.Retro badić

 

 

Imamo tu i jedan malo drugačiji, totalno retro model, koji moramo priznati, izgleda prekjut. Idealno za cure koje ne žele pokazati previše koje i koje žele sakriti trbuščić.

4.Girly badić

 

 

A onda jedna totalna suprotnost, badić koji vrišti i koji traži pažnju. Ružičasti badić koji je nosila podsjeća nas na nešto što bi nosile Barbie lutke. Definitivno neće biti za svakoga.

5.Crni koji izgleda kao da je od lateksa

 

 

Klasika, ali s twistom. Crni badić koji iz daljine izgleda da je mokar, a kada se približiš shvatiš da je od drugačijeg materijala. Ne baš tipičnog za badiće jer izgleda kao da je od lateksa (iako nije), ali dobra ideja za drugačiji efekt na običnom badiću.

6.Klasični plavi bikini

 

 

Badić ne mora uvijek biti upadljiv. Uvijek je dobro u kolekciji imati i neki jednobojni klasik. Za neke će to biti običan jednodijelni badić, a za druge neki bikini. Za Addison je to ovaj plavi bikini s perlicama.

7.Badić s lancima

 

 

I moramo tu uvrstiti i jedan koji je nosila ove zime kada je bila na odmoru jer je posebniji od svih ostalih. Ima lance! Iako djeluje kao običan crni badić, zbog ovog je detalja poseban. Jedino nismo sigurni koliko ga je udobno nositi kada zagrije sunce jer će se lanci ekstra ugrijati.

Badići Kakav badić trebaš nositi s obzirom na svoj oblik tijela? Evo koji će ti najbolje stajati

Addison Rae kupaći kostimi badići celebrity kolekcija badića Moda inspiracija

Još vijesti