Galerija Badići Oblik jabuke - gaćice s visokim strukom Cure s velikim grudima – badić sa žicom +5 Male i sitne cure – badić s vertikalnim prugicama ili visoko rezanim gaćicama

Svako tijelo može izgledati top na plaži, ali trebaš mu i ti pomoći i odabrati pravi badić za njega. Neće svakom stajati jednako dobro isti badić. To je nerealno očekivanje i apsolutno nemoguće.

Kada pronađeš pravi badić za svoje tijelo, u njemu ćeš se i osjećati najsamopouzdanije. Jer kupiti neki model jer super stoji na Hailey Bieber ili tvojoj frendici nije najpametniji potez ako i ne izgledaš kao one. Ne osjećamo se dobro na plaži i mislimo da smo debele, da nemamo dovoljno dobru stražnjicu ili da izgledamo muškasto, ali to je zato jer se fokusiramo na nedostatke umjesto na one dobre stvari.

Sonja Kovač Badići iz Zare koji se prodaju kao ludi: Cure ih vole jer rade iluziju da imaš veće grudi

Svatko želi nešto sakriti, a nešto pokazati i zato je najpametnije tražiti badić koji je najbolji za tvoje tijelo. Koji je idealan baš za tebe saznaj u galeriji iznad. Pronađi svoj oblik tijela i model badića koji na tom tijelu najbolje stoji.

Bikini Najveće greške koje možeš napraviti kod kupovine kupaćeg kostima

badic oblik tijela Bikini kupaći kostim najbolje stajati

Još vijesti