Novi način vezanja kupaćeg

Ako ti je gornji dio kupaćeg kostima već pomalo dosadan, postoji trik kako ga možeš zavezati na drugačiji način! Tako će izgledati malo zanimljivije i efektnije nego inače.

Ukoliko imaš ovakav kupaći kostim na trokutiće, a da ujedno ima i vezice kojima se veže, onda moraš isprobati ovaj novi način nošenja kupaćeg kostima! U pitanju je gornji dio koji se veže na nešto drugačiji način od onog običnog. Sve što trebaš napraviti je da gornji dio vezica, koji ti inače dolazi iza vrata, zavežeš prije nego što si kupaći uopće obukla.

 

@sydwingold Kendall Jenner bikini hack 🤍#bikinihack ♬ original sound - summer

 

Zatim ga okreneš na kontra stranu i razdvojiš trokutiće koji ti prekrivaju grudi koliko možeš, a zatim ruke provučeš kroz otvore koje si dobila njihovim razdvajanjem. Na kraju, sve što trebaš napraviti je da s prednje strane napraviš čvorić s ostatkom vezica koje su ti preostale i dobila si novi način vezanja gornjeg dijela kupaćeg kostima! Sada izgleda malo bolje, a pogotovo ako ti je dosadio stari način njegovog vezanja.

Jednodijelni kupaći kostimi Jednodijelni kupaći također mogu izgledati odlično – s ovih 8 modela ćeš se istaknuti na plaži

Kupaći za veće grudi Kako nositi kupaći bez potpore ako imaš velike grudi? Ovaj trik će ti pomoći da ti sve stoji na mjestu

kupaći kostim kupaći na trokutiće novi način vezanja kupaćeg kostima Moda trik Ljeto

Još vijesti