Badić

Kakvi će se to badići nositi ove godine? Izdvojili smo 7 trendova koje viđamo posvuda, a među njima sigurno ima i neki koji će se tebi svidjeti.

Odluka koju bi svaka cura trebala donijeti ovo ljeto je da se neće zabrinjavati oko toga kako joj izgleda tijelo i pokušavati ga sakriti. Trebaš izabrati badić koji ti se sviđa i u kojem se osjećaš ugodno i samopouzdano prošetati po plaži. Ako se osjećaš lijepo i zgodno, tako ćeš i zračiti. Da bi izgledala što bolje na plaži, jedna bitna stvar koja ti treba je onaj pravi badić.

Kylie Jenner Šaljivo ili jako neprimjereno? Badić koji je nosila Kylie Jenner 'pokazuje' puno previše

A kakav nositi ove godine? Neka ti trendovi pomognu odlučiti. Ovo su 7 modela badića koji se nose ove godine!

1.Jarke boje

 

 

Bilo kakav badić koji je u nekoj jarkoj boji, pogotovo ako je ona ružičasta, je pun pogodak. Ovaj trend možeš nositi na koji god način želiš.

2.Jednodijelni badići s prorezima

 

 

Puno cura izbjegava jednodijelne badiće jer misle da su oni bapski ili previše zatvoreni, ali modeli kakvi su ove godine u trendu nisu ništa od toga. Ni blizu!

3.S puno vezica

 

 

Ako ima puno vezica koje možeš omotati oko struka – idealno! Ovi su modeli dobri i jer će ti dodatno naglasiti struk.

4.Metalik badići

 

 

Umjesto badića od materijala kakvog inače kupuješ, ove ljetne sezone baci oko i na one s metalik sjajem. Malo su drugačiji i izgledaju više fensi!

5.S volančićima

 

 

Bilo na rukavima ili na kojem god drugom dijelu badića, volančići su još nešto s čime ove godine ne možeš pogriješiti. Ovakvi badići izgledaju baš slatko.

6.Gornji dio sa žicom

 

 

Tip kupaćeg koji izgleda više kao donje rublje. Gornji dio zapravo tako izgleda kao grudnjak sa žicom, a nosi se u kombinaciji s običnim kupaćim gaćicama.

7.Donji dio bikinija s visokim prorezima na nogama

 

 

I još jedna trend koji je malo riskantan i neće biti za svakoga je donji dio bikinija s visokim prorezima na nogama. U njemu će ti i noge izgledati još dulje, što mu je najveći plus.

Sonja Kovač Badići iz Zare koji se prodaju kao ludi: Cure ih vole jer rade iluziju da imaš veće grudi

badic u trendu Bikini kupaći kostimi Moda modeli što se nosi

Još vijesti