Sonja Kovač

Kreće sezona nošenja badića, a jedan iz Zare uspio je očarati obožavateljice mode u roku keks. Pogodili su sve, boju, model, detalje – i ako ga nisi uhvatila, šteta, jer izgleda baš fensi i girly.

Zara je ove godine pogodila s kupaćim kostimima. Kolekcija koju su objavili nema dugo krenula se prodavati brzinom munje. Ipak, jedan se badić uspio izdvojiti. I to onaj u jarkoj ružičastoj boji. Nije za svakoga, jer je boja prilično 'glasna', ali ako želiš biti u centru pogleda, ovo je pravi put za to. Radi se o jednodijelnom ružičastom badiću koji ima fora namreškani dodatak na grudima. Iako rasprodan, domaća influencerica Sonja Kovač, uspjela ga je uhvatiti.

 

 

Cure ovaj badić obožavaju zbog nabranog gornjeg dijela koji će dati iluziju da imaš veće grudi nego što imaš. Definitivno plus za puno cura.

Bikini Najveće greške koje možeš napraviti kod kupovine kupaćeg kostima

Osim takvih jednodijelnih modela, Zara je izbacila i iste takve dvodijelne badiće. I ne znamo koji izgleda bolje.

 

 

I ima ih u nekoliko različitih boja! Naravno, ružičasta je hit boja ove godine pa su takvi modeli posebno privlačni.

 

 

Ono što je dobro je i da dolazi s različitim donjim dijelovima, od gaćica koje više pokrivaju do onih koje manje, kako je kome draže i u kakvom se badiću tko osjeća ugodnije.

 

 

Badić je drugačiji i izgleda da je namreškani dio bio pun pogodak!

Camila Cabello Camila o pritisku javnosti zbog svog izgleda: 'Uvlačila sam trbuh i zadržavala dah toliko da me sve boljelo'

badic zara kupaći kostim Moda Ljeto rasprodan sonja kovač

Još vijesti