Rapunzel pletenica

Curama s dugom kosom nije uvijek najjednostavnije napraviti frizuru jer često im kosa bude predugačka. Tako ispadne da najčešće nose pletenicu ili rep, opcije koje svi znaju napraviti i koje stoje svima, ali što kada bi napravila jednu takvu frizuru na malo drugačiji način?

Nekada se isplati krenuti spremati malo ranije i pokušati napraviti neku drugačiju frizuru. Ovog puta nam je inspiracija za frizuru Disney princeza „Rapunzel“! Iako je njena kosa jaaako dugačka, tvoja može biti i kraća, a svejedno ćeš uspjeti napraviti ovu frizuru i izgledat će dobro.

Lily Collins Nosi se punđa koja je dobila ime po Zvončici, a koju ćeš obožavati – prelagana je za napraviti

Ipak, neće biti za cure s kosom do ramena ili sredine leđa, za ovu frizuru ti treba što dulja kosa. Radi se o pletenici napravljenoj od pletenica! Video je mnogima zapeo za oko i cure ovo žele na svojoj glavi.

 

@samirasjewelry My favorite princess - Rapunzel inspired braid on @trinitycharlton . Styled with @sexyhairofficial “Powder Play Lite “ for volume , “Re-Dew “ for taming flyaways. Both are available at @saloncentric #sexyhairpartner #saloncentricpartner #samirasjewelry #rapunzel #rapunzelhair #rapunzelbraid #tangled #disney #disneymovie #disneyprincess #princesshair #naplesfl #hairtutorial #hairtok #halloween #halloween2022 #hairtransformation #hairinspo ♬ Kingdom Dance - From "Tangled"/Score - Alan Menken

 

Kada ga pogledaš prvi put, izgledat će ti kao puno posla i jako komplicirano, ali zapravo ti ovo uopće neće biti teško napraviti. Zaustavi video nakon svakog koraka i vidjet ćeš da se samo radi o tome da treba napraviti par pletenica različite debljine i međusobno ih ispreplesti.

Frizure Male stvari čine veliku razliku – svaka frizura će ti izgledati 100 puta bolje uz ovaj mali detalj

Trebat će ti dosta gumica, najbolje onih prozirnih i tankih da se što manje vide, kao i lak za kosu – i to je to. S ovakvom ćeš se frizurom osjećati ekstra i sigurno skupljati poglede. Izgleda lijepo i kada se doda cvijeće u kosu, ali i bez njega. Ipak, ako imaš neke kopčice s cvijećem, možeš ih dodati i imati cijeli efekt „Rapunzel“ frizure.

Frizura duga kosa inspiracija Moda pletenica rapunzel Viralno drugačija pletenica

Još vijesti