Frizura

Neka moda koja je vladala u 2000-ima danas je svima mrska i ne žele ju više nikada vidjeti – poput primjerice traperica s niskim strukom. Ipak, postoje i neke stvari iz tog razdoblja koje želimo vidjeti da se vraćaju u modu, a ove su frizure definitivno jedna od tih stvari.

Taman kada nam ponestane ideja kakvu frizuru napraviti, a da ne nosimo uvijek isto, nešto novo postane trend. Tako je i sada. Moda se uvijek vrti u krug, a sada su se vratile frizure koje su cure furale prije 20 godina. Tada su bile hit – i sada su opet. Nije ih uopće teško napraviti, izgledaju malo drugačije, ali su i dalje idealne za nositi za svaki dan. Neće ti trebati 100 godina da ih napraviš, jer to je definitivno nešto što će nas uvijek odbiti. Svakodnevne frizure želimo da budu jednostavne, ali da izgledaju dobro. Ove iz 2000-ih možeš uključiti u svoju rutinu i povremeno ih nositi. Da nemaš uvijek kosu na isti način!

1.Punđa iz koje strši kosa kao bodljice

 

 

Glavna stvar po kojoj se ova punđa razlikuje od obične ili bilo kakve druge je da ti vrhovi kose moraju ostati stršiti na sve strane. To je ono što ju čini frizurom 2000ih godina. Bella Hadid posebno voli nositi ovu.

2.Leptirići u kosi

 

 

Ukosnice s leptirićima su sladak način kako napraviti jednostavnu frizuru da izgleda posebno. Možeš ih staviti na šiške ili bilo kako drugačije, izgledat će lijepo. Ako nemaš leptiriće, iskoristi bilo koje ukosnice s nekim slatkim motivom.

Duga kosa Frizure koje možeš napraviti, a uz koje će ti kosa izgledati dulja nego što je

3.Mali repići

 

 

Mali repići na 100 načina su definitivno hit frizura, a ovisno o tome koliko imaš vremena, toliko kompliciranu ili jednostavnu možeš napraviti. Mogu biti dva repića kao male kečkice ili pokušaj iskopirati neki od tutoriala kako ih napraviti na drugačije načine. TikTok vrvi njima.

4.Opuštene punđice

 

 

Kada nemaš puno vremena, ovo može biti dobra ideja što napraviti s kosom. Što izgleda više neuredno, to bolje. Zapravo je ovo messy punđa u malo drugačijoj verziji u kojoj ju sigurno ne nosiš.

Frizure Frizure za cure koje imaju dugu ravnu kosu – ovih 10 će pomoći da izgleda zanimljivije

5.Cik cak razdjeljak

 

 

Čak i kada ti je kosa raspuštena i kada ti se ne da ništa raditi na njoj, možeš napraviti nešto, a to je promijeniti razdjeljak. Odjednom kao da imaš drugu frizuru i izgledaš puno drugačije. Svoj običan standardni razdjeljak možeš nekada zamijeniti i onim cik cak.

6.Rep ili punđa s par izvučenih pramenova koji uokviruju lice

 

 

Zadnja frizura koje je bila hit prije, i opet je sada, je ostavljanje dva pramena da ti uokviruju lice kada nosiš rep ili punđu. Ako imaš ravnu kosu, uzmi sekundu i nakovrčaj ih blago, izgledat će još bolje. Ili ako imaš još više vremena - ispleti ih u dvije male pletenice!

Frizura 2000e Moda u trendu ideje inspiracija kakvu frizuru nositi za svaki dan drugačije

Još vijesti