Galerija Proljetne frizure Dvije pletenica jedna iznad druge Pletenica ili rep zavezani s maramom +7 Traka za kosu

Tijekom zime baš i ne možemo eksperimentirati i igrati se previše s frizurom jer ćemo na kraju staviti kapu na glavu i ili frizuru uništiti ili ju sakriti. Kada nakon duge zime napokon dođe toplije vrijeme, možemo se malo više pozabaviti s kosom i frizurom.

Prizivamo proljeće i toplije vrijeme! Iako je kalendarski proljeće stiglo, kada izađemo van, čini nam se da malo kasni. Ne možemo mu zamjeriti s obzirom da smo i sami takvi i kasnimo posvuda. Očito i proljeće ima problem s kašnjenjem. To nas ipak neće zaustaviti da počnemo razmišljati o proljetnim odjevnim kombinacijama i proljetnim frizurama. Svako toliko se zalomi neki topliji dan kada se oslobodimo zimske jakne i ostale opreme koja nam pomaže da se ne smrznemo. Živimo za takve dane! U pripremama za proljeće smo već u potrazi i za frizurama koje možemo nositi.

Različite frizure Nova frizura, nova ti: Pokazala je koliko frizura utječe na naš cjelokupni izgled i kako nas mijenja

Izdvajamo ti 10 frizura koje nije teško napraviti i možeš ih nositi za svaki dan, a podsjećaju nas na proljeće. Neke su zabavne, neke su sada u trendu, a sve ih možeš pogledati u galeriji iznad.

Ideje za proljetnu manikuru: Donosimo ti 15 dizajna za nokte koji će te inspirirati i za tvoje sljedeće Proljetne manikure Rumeni nokti Minimalistički +12 Naglasak na jednom noktu

Frizura proljeće proljetna frizura Moda inspiracija ideje za frizuru frizura za svaki dan kakvu frizuru nositi brza frizura jednostavna frizura

Još vijesti