Frizure

Kada radiš neku novu frizuru, ili neku običnu koju nosiš svaki dan, onda moraš vidjeti koliku razliku naprave samo dva pramena. Doslovno ti je potrebno par sekundi da ih izvadiš i stiliziraš, a frizura izgleda puno bolje!

Da su svi oduševljeni ovim videom, dokazuje i činjenica da je djevojka na njemu skupila više od milijun lajkova! I to s razlogom jer je stvarno dokazala koliko neke male stvari mogu napraviti veliku promjenu. U pitanju je kosa, odnosno kako frizure izgledaju puno bolje kada se izvuku dva prednja pramena naprijed. To je pokazala na tri primjera različite frizure – kada je kosa skroz spuštena, ali se prednji dio nalazi iza uha, kada nosi visoku punđu i kada joj je pola kose svezano, a pola raspušteno.

 

@gjuanita they change everything #hairtok ♬ baby hotline - 🎗favstf

 

Na svakoj od tih frizura je pokazala kako izgledaju bez tih pramenova, ali i s njima, a to dokazuje samo jedno – puno je bolje kada su dva prednja pramena izvučena. Ovdje doslovno nemaš nikakvog posla osim da kada svežeš kosu ih izvučeš van i eventualno malo posprejaš lakom kako bi se držali na mjestu. U pitanju su dva djelića kose koji daju ooogromnu razliku, a vjerujemo da će ti svaka frizura od sada imati ta dva pramenića naprijed. Bez obzira na to je li ti raspuštena ili si napravila neku frizuru!

Barbie rep Barbie rep je novi način na koji možeš složiti inače običan rep – i dati mu volumena

Frizura Frizure koje su bile hit 2000-ih godina, a koje se sada opet nose: Ovih 6 su idealne za svaki dan

Frizure izvučeni pramenovi raspuštena kosa mali detalj velika razlika

Još vijesti