Lily Collins

Moderna Zvončica! To je službeni naziv nove hit frizure. Ako se sjećaš iz crtića 'Petar Pan', Zvončica je bila poznata po tome da ima svoju slatku punđicu. Sada se nosi slična verzija njene frizure!

Svi smo takvi da najčešće zapnemo za jednu frizuru i onda ju nosimo non stop. To bude obično neka frizura koja je jednostavna za napraviti i koja će svima dobro stajati. Jedna takva frizura je punđa. Idealna za napraviti kada ti je kosa malo masna i želiš to zamaskirati ili ti kosa smeta i želiš ju nekako maknuti s lica. Umjesto da opet napraviš istu frizuru kao uvijek i istu punđu kao uvijek – napravi Zvončica frizuru! Totalno ima smisla da se tako zove jer baš podsjeća na malu vilu.

Visoka punđa s pramenovima koji vise izvan nje. Obavezna su i dva pramena koja uokviruju lice. Može izgledati dobro i na ravnoj i na kovrčavoj kosi.

 

 

 

 

Koliko će ti punđa biti uglađena ili messy, ovisi samo i isključivo o tvojim preferencijama. Uz to, sasvim je svejedno imaš li šiške ili ne, u obje verzije izgleda dobro. Ako imaš ekstra vremena, nakovrčaj pramenove koji ti uokviruju lice kako bi sve izgledalo još ljepše.

 

 

 

 

Puno cura već i nosi ovu frizuru, a da niti ne zna da su u trendu. Lako ćeš ju popraviti i ako ti se preko dana malo i razbaruši, a uostalom neće izgledati kao da se pokvarila, već da tako treba izgledati.

Frizure Frizure koje se nose ove jeseni, a koje možeš lako napraviti: Njih 11 su posebno u trendu

Barbie rep Barbie rep je novi način na koji možeš složiti inače običan rep – i dati mu volumena

Frizura u trendu Moda Zvončica messy punđa inspiracija za frizuru

Još vijesti