Galerija Kim Kardashian 1.Kim Kardashian Kim Kardashian u haljini koja promovira nerealističan oblik tijela +0 Kim Kardashian u originalnoj haljini koju je nosila Marilyn Monroe

Ovo je jedan trend koji nam se sviđa jer je jednostavan – i moguće da ga već i nosiš. Kim Kardashian posljednjih dana može se vidjeti samo s jednom frizurom – uvijek nosi samo nju, a radi se o frizuri koja ti sigurno nije nepoznata.

Ovih se dana održava Fashion Week u većim gradovima svijeta, a naravno da je Kim Kardashian u New Yorku u centru zbivanja. Uvijek svi gledaju što nosi i kako izgleda, a svojom posljednjom frizurom malo nas je začudila. U zadnje vrijeme je čini se to jedina frizura koju nosi jer na svakoj fotki, ima nju. Radi se o super trendu jer je frizura jednostavna i sigurno ju i ti već nosiš, pogotovo kada si doma i kada samo želiš nabrzaka maknuti kosu s lica. E pa sada je to izgleda trendi frizura. Radi se punđici koja izgleda nedovršeno.

 

 

Ona frizura kada kreneš raditi rep pa ga samo zadnji put ne provučeš do kraja kroz gumicu – e to je postala njena posljednja opsesija i vjerojatno nova hit frizura. U zadnjih tjedan dana, nema fotke na kojoj ne nosi kosu baš na ovaj način. Ovo ćeš moći rekreirati kakvu god duljinu kose imaš i čak ako si totalni anti-talent za slaganje frizura.

 

 

Nosi ovu frizuru za svaki dan i čak kada ide na neke posebne događaje u full glamuroznom izdanju – ova je frizura tu. Kada ti kažemo da ju nosi non stop, ne pretjerujemo. Sve što ti treba za nju je gumica za kosu i malo gela ili nekog proizvoda s kojim ćeš učvrstiti kosu kada složiš rep.

 

 

Ona ga nosi na način da je naprijed zalizano, kako bi izgledalo malo više sređeno. Ovo je i super frizura za dane kada nisi oprala kosu, a trebala si.

 

 

Definitivno podržavamo da ovakve jednostavne frizure postanu popularne!

Kim Kardashian Kim Kardashian cilja visoko - otkrila je koga želi kao sljedećeg dečka

Kylie Jenner Kylie Jenner pokazala kako joj izgleda ormar - i ostavila sve bez teksta

kim kardashian Frizura hit frizura Moda inspiracija jednostavna frizura

Još vijesti