Outfiti

I dok prije nekoliko godina nismo mogli niti zamisliti da ćemo uskoro skinny traperice zamijeniti širokima, danas je slučaj obrnut. Pitamo se zašto smo nositi hlače toliko uskih nogavica da smo ih jedva oblačili i svlačili.

Skinny traperice smo OBOŽAVALI i mislili da ništa ne može biti bolje od njih, a vidi nas danas! Pun ormar trapki širokih i ravnih nogavica, a skinny su ostale tamo negdje iza i čekaju bolje dane. Vladavina traperica širokih nogavica se nastavlja i ove godine, u to nema sumnje. Sada tek shvaćamo koliko su ovakve traperice udobnije. Pošto su prilično različite od uskih traperica, za očekivati je i da neće ići tako dobro na odjevne komade s kojima smo nosili svoje skinny trapke. Pa s čim onda nositi hlače širokih nogavica? S čim god želiš, ali najbolje s ovih 8 cipela. Na njih široke nogavice idu posebno dobro i tako će izgledati najbolje.

1.Tenisice s platformom

 

 

Tenisice s platformom i svi ostali chunky modeli tenisica izgledaju super na hlače sa širokim nogavicama, a pogotovo ako su ti nogavice i prilično dugačke. Ovakva će obuća onda pomoći da si ne gaziš po nogavicama.

2.Uggsice

 

 

Nosili smo ih sa skinny hlačama, a sada ih nastavljamo nositi i sa širim nogavicama. Idu dobro na sve. Pogotovo niski modeli koji su ove zime bili posebno popularni. Super izgledaju kada izviruju ispod nogavica.

Zimski outfit Ormar ti nije potpun ako u njemu nemaš ovih 9 osnovnih komada koji se na prvu čine bezveze

3.Balerinke

 

 

Ne moraš se s ovim složiti i ne moraš ih nositi, ali slavne cure na široke nogavice sve češće furaju i balerinke. Predviđa im se povratak u modu ove godine.

4.Mokasinke

 

 

Glomazni modeli mokasinki izgledaju top sa širokim nogavicama. S trapericama tako tako, ali sa svim ostalim drugim modelima hlača koje imaju šire nogavice – ovo je recept za dobar outfit.

5.Gležnjače na blok petu

 

 

S obzirom da ti se uz široke nogavice dobar dio čizmica neće uopće vidjeti, uz njih nećemo toliko često kombinirati visoke čizme. Više gležnjače! I to one s blok petom.

6.Cipele na petu koje idu u špic

 

 

Ako pak planiraš nositi široke hlače na neko svečanije događanje, nosi ih s cipelama koje idu u špic, uz njih će izgledati posebno dobro. Pošto su hlače dugačke, špic će dolaziti do izražaja.

7.Retro tenisice

 

 

Retro modeli tenisica su se vratili u modu predvođeni Adidas Sambama. I takve tenisice super izgledaju na široke hlače, u to nema sumnje. Jednako kako će dobro stajati tenisice s platformom, idu i ovakvi modeli.

Tenisice Adidas Sambe su tenisice godine, a evo kojih se još 5 modela tenisica bude nosilo uz njih

8.Marte

 

 

Bilo kakve vojničke čizme, kao i Marte, izgledaju dobro na široke hlače. Bilo kakva glomazna obuća paše uz široke nogavice. Inače bi ti se noge mogle izgubiti u hlačama i izgledati malo čudno.

Traperice hlače sa širokim nogavicama široke nogavice s čim nositi cipele obuća tenisice kombiniranje najbolje izgleda s kakvim cipelama

Još vijesti