Proljetna kombinacija

Možeš kombinirati nekada tenisice, nekada ovaj model cipela. Idealna su kombinacija za proljeće i dva komada obuće koje ćeš sigurno nositi – ovisno o tome kako se koji dan osjećaš.

Vrijeme je vani takvo da se jedan dan čini kao da je proljeće pred vratima, a drugi kao da je još miljama udaljeno. Ipak, bilo kako bilo, proljeće samo što nije stiglo. Uskoro će opet biti toplo i sunčano, a čizme i ostala zimska obuća ići će u kutije i u spremišta do sljedeće zime. Osim tenisica koje su obuća koja se nosi kroz cijelu godinu, za ovo je proljeće najavljen jedan trend koji bi mogao preplaviti noge ljubiteljica mode.

Manikure Trendovi u svijetu manikura: 8 načina na koje ćemo nositi nokte ove godine

Svidjet će se girly curama, a može biti i opcija za sve ostale koji nekada žele izgledati malo više fensi. U modu dolaze Mary Jane ravne cipele. Ukoliko ti ovo ime ništa ne znači i nemaš pojma kakve su to cipele, to je ovo.

 

 

Mary Jane postoje i u ravnom obliku i na petu, a ovog će se proljeća nositi ova ravna verzija. Iako na prvu izgledaju kao balerinke, i misliš je to samo jedna od verzija balerinki moglo bi se reći i da si u pravi i da si u krivu. Iako izgledaju kao balerinke, ono što je razlika i što balerinke nemaju su remenčići. Mary Jane cipele uvijek imaju jedan ili nekoliko remenčića na prednjem dijelu.

 

 

 

 

 

 

Bile su u trendu i prošle godine u ovo doba, a sada se vraćaju još jednu godinu za redom. Nosile su ih sve modne influencerice, a ove godine bi mogle biti još samo popularnije.

 

 

Kako ovakve cipele kombinirati? Zapravo je s njima jako lako jer mogu ići na sve. I na traperice, suknje, haljine, super široke nogavice, ravne nogavice, casual kombinacije, sređenije kombinacije…u njima ćeš se osjećati kao Parižanka!

Zimski outfit S čim sve kombinirati traperice ove zime? Ako si ostala bez ideja – probaj ih nositi s ovih 9 stvari

Moda u trendu proljetni trend cipele obuća nositi ovog proljeća mary jane proljetni hit

Još vijesti