Zimski outfit

To su obično oni komadi odjeće na koje nećeš obratiti previše pažnje. Ne djeluju wow niti kao komadi koji će ti transformirati cijeli outfit, ali su komadi koji se najviše nose.

Svaka cura zna kako je to imati ormar pun robe, a svejedno ne imati ništa za nositi. Najčešće smo si za takvu situaciju krivi sami. I to zato jer kada i kupujemo novu odjeću, ne kupujemo pametno. Dopustimo trendovima i neobičnim komadima odjeće da nas zaslijepe. Drugačiji su, fora i totalno kul i tako pokupujemo njih i onda za tjedan dana opet imamo isti problem kao i prije, a to je da nemamo što nositi. Radimo grešku i podcjenjujemo neku odjeću koja se na prvu čini bezveze. Zapravo, upravo je to ona koju ćeš nositi najčešće. Pogotovo ovih 9 komada.

1.Bijela i crna majica kratkih rukava, kao i dugih
Majice u jednoj boji, pogotovo u crnoj, bijeloj ili sivoj, djeluju tako dosadno – znamo. Ipak, daju ti toliko mogućnosti! Možeš ih nadograditi na milijun načina. Češće ćeš nositi njih nego majice s natpisima i slikama. Ovakve će ići dobro na koje god hlače ili suknju staviš. Uz to ćeš još za njih pronaći stotinu drugih funkcija.

 

 

2.Trenirka šireg kroja
Ima onih dana bi najradije ostala doma na kauču, ali to nije opcija. Za takve je dane trenirka idealna. Vjerojatno je da se tada ne želiš spremati previše i izgledati fensi, a šira će ti trenirka pomoći da ti bude baš udobno. Uske trenirke su obično one na koje odluta oko u dućanu, ali kada će ti se nositi trenirka, bit ćeš sretna što imaš neku širu.

Štikle vs. tenisice Cipele koje svaka cura treba imati u svom ormaru: Od ovih ćeš 6 modela imati najviše koristi

3.Oversized bijela košulja bez ikakvih detalja
Najdosadniji komad odjeće, a opet, može biti tako koristan. Najbolje je kada je u oversized izdanju. Tada ćeš tek od nje imati itekako koristi jer ćeš ju moći nositi i u kombinacijama gdje neće izgledati ozbiljno i poslovno. Uska košulja izgleda više poslovno.

 

 

4.Traperice ravnog kroja u crnoj i običnoj plavoj boji
Kakve god da se nose traperice, uvijek će se nositi one kojima su nogavice ni široke ni uske, već ravnog kroja. Izgledaju dobro na svakome! Nikakve poderana na koljenima, s različitim detaljima, u više boja…najobičnije crna i/ili plave traperice su must have. Bitno je samo da su ti dovoljno velike, inače sve pada u vodu.

5.Mala crna haljina u casual izdanju za svaki dan
Mala crna haljinica je nešto što svi spominju da curama treba – i treba. Ali dok si mlada, radije biraj malu crnu haljinicu koja će biti u casual izdanju nego neku previše fensi. Od prve ćeš imati daleko više koristi.

 

 

6.Majica na zakopčavanje koja je malo šira
Na gumbe, na zip, sasvim svejedno. Majica na zakopčavanje ili kardigan može biti od velike koristi. Uzimat ćeš ju puno češće nego što misliš. Nije najmoderniji komad niti najuzbudljiviji, ali koristi u moru situacija.

Jesenski outfiti Odjevni komadi koje trebaš nositi ako želiš izgledati više odraslo

7.Hoodica
Uz svu trendi odjeću, zimi nema do hoodica. Ako ju imaš u ormaru, stalno će ti biti ili u fazi nošenja ili u fazi čekanja da se opere. Kakva god da je, zimi će ti biti jedan od omiljenih komada. Ako već nisi pala pod njen magični utjecaj, isprobaj.

 

 

8.Topići koji izgledaju kao potkošulja
U koliko god boja! Majica koju ćeš vjerojatno najviše nositi ljeti. Najmanje će te grijati jer su takve majice obično od pamuka pa ti ispod njih koža diše, a i može se nositi na baš sve. Različiti ostali topići mogu biti zanimljiviji, ali k ovima se ipak najviše okrećemo.

9.Džemper u neutralnoj nijansi
S obzirom da je još zima, stavljamo fokus na zimske odjevne komade. Uz sve fensi i drugačije džempere, onaj za kojim se najviše poseže je upravo onaj koji je najdosadniji, u crnoj ili bež nijansi. Na prvu po ničemu poseban, a glavni sastojak mnogih zimskih odjevnih kombinacija.

Moda odjeća osnovni odjevni komadi najčešće nositi obični trebaju u ormaru osnova ormara osnova outfita

Još vijesti