Proljetni outfiti

Kargo hlače su već neko vrijeme u modi, ali kako se mijenjaju godišnja doba, tako se mijenja i obuća s kojom ih nosimo. S čim ih nositi kroz proljeće i ljeto i biti sigurna da će ta kombinacija izgledati dobro?

Kargo hlače možda nisu tipične hlače kakve inače nosiš, ali mnoge bi cure mogle ovo proljeće napraviti iznimku i nabaviti si baš njih. U trendu su više nego ikada i kombinacije s njima izgledaju tako kul! Bile su u trendu još 2000-ih godina, ali tada su se nosile puno drugačije nego danas. Kada počnemo nositi nešto novo, malo smo u brizi kako to točno nositi da izgleda dobro. Ako su i tebi sada taj novi komad kargo hlače, donosimo ti nekoliko različitih prijedloga cipela i tenisica s kojima ih možeš nositi i biti sigurna da to izgleda dobro.

1.Sa sandalama s remenčićima za izlaske

 

 

Kargo hlače se mogu nositi i za izlaske u malo sređenijem izdanju – i izgledaju dobro. Čak i da nemaš neke od svilenkastog materijala kao cura s fotke, već one najobičnije kargo hlače, i njih možeš nositi na sandale s remenčićima, izgledaju dobro.

Proljetni outfiti Popularni proljetni komadi odjeće iz Zare: 15 stvari koje su zapele za oko i postaju sve popularnije

2.S glomaznim natikačama

 

 

Kako dolazi toplije vrijeme, tako ćemo sve više nositi i laganiju obuću. Neki i ljeti nose tenisice koje nose i ostatak godine, ali ako si ti netko kome je uvijek vruće, možeš kargo hlače nositi i na glomaznije natikače. Ako nosiš neke manje, hlače će ih „pojesti“.

3.Sa sportskim tenisicama

 

 

Bilo kakve sportske tenisice koje imaš su dobar par za ovaj tip hlača. S obzirom da su hlače pomalo muškaste, bez problema idu na različite modele tenisice, a sportske su samo jedan od njih.

4.S retro modelima tenisica

 

 

Adidas Samba tenisice ili New Balance modeli koji izgledaju retro su još jedna opcija koju možeš nositi bez imalo straha da ćeš izgledati čudno. Savršeno idu skupa!

Proljetni outfit Komadi odjeće koji su trenutno baš popularni na Instagramu: 8 stvari koje kao da svi nose

5.S Nike Air Force modelima

 

 

Dobre su šanse da imaš neke Nike Air Force tenisice, a outfiti s kargo hlačama su vrijeme kada ih možeš nositi. Pogotovo dobro izgledaju uz one kargo hlače koje su skroz dugačke, tj. koje nemaju gumicu oko gležnja.

kargo hlače Cargo hlače Moda u trendu proljetna moda outfiti s čim nositi kargo hlače obuća tenisice cipele ide uz kargo hlače

Još vijesti